VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HETER DET SNURRHÅRSNODD?

Det är fredag och klockan är 15 = Mange slutar = det är helg! Älskar helg. Nu har jag inte jobbat helger på väldigt länge, men innan jag slutade med det var det istället jobbhelger under många år, ja egentligen sen jag slutade gymnasiet och i olika branscher med paus för kontorsjobb i något år. Då tyckte jag att det var rätt kul att jobba helg, speciellt i butik med bra arbetstider (bra lön). Men nu när jag inte jobbar helg längre måste jag ju säga att det är desto bättre. Det har väl med familjelivet att göra kanske. Jag är annars rätt rastlös så att jobba helg passade mig bra, då. Nu är det istället härligt att ha familjetid ALLA helger.

Vår helg denna helgen: på lördag ska vi till Borås för att kolla på Mange och hans bröder som ska tävla i Action run och på söndag är det fotbollscup för Elion. Känns som ett bra upplägg med lagom på schemat.

 

Dagens jag är ganska trött men glad. Jag är kanske sist i världen om att upptäcka dessa snurrshårnoddar (som jag har på ärmen här)? Men de är GRYMMA! Speciellt om man ska göra en halvuppsättning. Efter min iPhoneolycka var jag även snabb med att köpa skal och fodral till min nya iphone. Eller jag väntade tills jag skulle till Ullared för jag visste att det skulle finnas massa där. Både skal och fodral är från Ideal Of Sweden, ett märke som säljs väldigt billigt där.

/dags att dammsuga och städa undan


Kommentarer


  1. Annie 18 augusti, 2017 on 21:59 Svara

    Välkomna till Borås, ser jag er kommer jag fram och säger hej! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna