VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TODAY

Picknick med barnen – check. Tandläkaren med Elion idag igen – check. Träning för mig – check. Spagetti och köttfärssås till middag – check. Skjutsa Mange till Blodomloppet check.

Det sistnämnda känns lite sådär, att han springer blodomloppet. Han sa nämligen att krocken igår känns av ännu mer i rygg och nacke idag så jag skulle gärna se att han vilade men han ska i alla fall till vårdcentralen imorgon. Och springa Action run på lördag med sina bröder, hjälp!

 

Mysiga små, då brukar jag försöka passa på att läsa. Nuförtiden. Jag hoppas verkligen att jag fortsätter med det, att läsa, trots att jag börjar plugga snart igen. Det har nämligen varit min ursäkt, att jag vill fokusera fullt på kurslitteraturen men vem pluggar hela tiden? Läsning för mig ÄR nedvarvning.

Fortsättning på min PMS-historia. Fettigt hår, finnig hy och ömma bröst. Jag har glömt att det kan vara såhär för det är inget jag har haft på väldigt länge. Det är ändå väldigt många år sen jag hade ”vanlig” mens, alltså utan preventivmedel i kroppen, jag har varit skonad från typ allt sånt under den tiden.

Hoppas du har haft en härlig dag!


Kommentarer


 1. Jennifer 15 augusti, 2017 on 20:49 Svara

  Hej fina, fina Evelina!
  Jag ska börja på jönköping university nu på måndag och känner ingen som går där, det vore jätteroligt om vi kunde få ihop någon lunch eller något lite längre fram?
  Kanske udda att ta kontakt såhär men det vore superkul! 🙂
  Mvh
  Jennifer

 2. sofia 15 augusti, 2017 on 21:51 Svara

  Hej.
  Vill bara säga att det KAN ju vara så att din kropp börjar anpassa sig till något nytt.
  Som när en börjar med en medicin (tex p piller) så får en biverkningar mest i början. Kroppen lär sig men kan behöva tid. Speciellt om du tagit något under en lång period. Det betyder inte att det alltid kommer vara såhär.
  Kan ju vara så..
  Kram

  • Evelina 15 augusti, 2017 on 22:05 Svara

   Så kanske det kan vara! Har ju egentligen inte använt preventivmedel längre perioder de senaste åren utan mest varit gravid ? men då har man ju också extra hormoner i systemet. Däremot hade jag en längre period ytterligare några år tillbaka, och då minns jag att det var mycket värre än med preventivmedel (har en påbörjad utredning för endometrios i bagaget också)
   Kram!

 3. Johanna 16 augusti, 2017 on 08:18 Svara

  Ni har säkert redan tänkt på det, men glöm inte anmäla olyckan till ert försäkringsbolag, det är väl Länsförsäkringar du har haft reklam för här i bloggen, om det skulle visa sig att ngt är fel i nacken/ryggen från olyckan. Och jag håller nog med dig om att vila hade varit att föredra i ett sådant fall, om man nu påtalat att man känner av…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna