VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MYCKET ROLIGT FÅR MAN HÖRA

Idag berättade Idun sitt livs första saga:

”Ett får kommer bakom slottet och skrämmer prinsessan så hon skriker för hon blir rädd”

Av någon anledning har Idun alltid varit rädd för tecknade får, så jag antar att grunden till sagan är just det samt Lilla Prinsessan och Ben & Holly (Holly är en prinsessa) som hon tittar mycket på på Netflix.

 img_1398.jpg

Tjejen med den vildaste fantasin, hon kommer på låtsaslekar hela tiden och berättar medvetet för oss att det är just på låtsas. Här sitter hon säkert och äter låtsasgodis 😉

Man får höra väldigt mycket roligt med barn i huset. Jag försöker skriva ner allt sånt i en speciell bok jag har annars glömmer man (läs jag) ju snabbt. För någon dag sen när jag letade efter en annan grej här på bloggen hittade jag även ett samtal jag hade med Elion för några år sen:

Jag: Vi måste köpa en present till Ellas lillasyster, vill du hjälpa mig att välja?

Han: Ja… Men nästa gång, då vill jag ha en lillebror!

Jag: Haha hm okej…

Han: En lillebror som kan heja på mig när jag spelar fotboll!

Jag: Jaa, det är klart att han skulle. Men var ska lillebror komma ifrån då?

Han: Nämen från Grekland bara!

Han önskade sig en lillebror länge. Här var han 3,5 år och hade alltså inga syskon ännu, jag och Mange hade inte mötts ännu heller. Men en lillebror fick han ju till slut! Inte från Grekland dock, även om Mange med sina mörka drag ser ut att kunna komma därifrån ;).


Kommentarer


  1. Anna 16 augusti, 2017 on 22:04 Svara

    Haha så underbara kommentarer! ????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna