VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN BÄTTRE LUNCH

Picknick och lunchvila intas vid stranden idag.

ÄLSKAR att bo nära stranden och Vättern. Här kring ”vår” strand finns det många vackra villor, den närmast såldes för 16,5 miljoner nyligen. Då känner jag mig rätt nöjd som fått tag på ett radhus i närheten åtminstone ;).

Jag försöker att njuta av de sista sommarlovsdagarna men det är svårt att inte se det som den nedräkning det är. Två dagar kvar av Elions sommarlov. Men samtidigt börjar jag nog också bli redo och pepp för att kickstarta hösten med praktik! Jag har varit hemmafru sen i maj/juni nu och har verkligen njutit till fullo och fokuserat på återhämtning. Mina barn är den bästa medicinen, med dom känner jag mig så himla rik. Och även om jag skulle vilja vara hemma för alltid med dom (tills minisarna börjar skolan) vill jag också väldigt gärna bli klar med min utbildning, få jobb och börja resa mer! Mange längtar efter att renovera mer typ, men ni vet ju att resor står högst upp på min bucket list. Lovade Disneyland till Elion här nyss 😉


Kommentarer


 1. Joanna-Livet med psykisk ohälsa 15 augusti, 2017 on 12:48 Svara

  Så härligt

 2. Marie 15 augusti, 2017 on 13:39 Svara

  Resor är verkligen livet för oss! Det är de vi jobbar för hela året ? Men Disneyland (Paris) tycker jag är väldigt överskattat tyvärr. Lååååånga köer, dålig mat (som alltid på dessa ställen) och väldigt dyrt. Väldigt slitet också och inte så mycket uppdaterat sedan jag var där -92. Men andra har kanske annan uppfattning. Dessutom var nog våra barn på gränsen till för stora (de var 7 och 9)

  • Agneta 15 augusti, 2017 on 14:54 Svara

   Jag har en kompis som var där i våras med sin femåring. Hon sa samma. Galna köer, enorm väntan precis överallt.

   • Ewe 15 augusti, 2017 on 15:54 Svara

    Jag håller tyvärr med. Vi var där förra sommaren, barnen var då 7, 4 och 0,5 år. Mest överskattade stället jag nånsin har varit på 🙁 Milslånga köer, svindyrt, inga lekytor och inga spontana möten/uppträdanden av Disneykaraktärer. Liseberg är 1000 gånger bättre! Det enda ställe jag varit på som kan mäta sig med Liseberg är Hansaland/Hansapark (kommer aldrig ihåg vilket det heter) i Tyskland.

    • Evelina 15 augusti, 2017 on 17:36 Svara

     Jaha men då så! Då får vi nog hoppa det ? tack för delade erfarenheter! Vi ÄLSKAR Liseberg ?

   • Evelina 15 augusti, 2017 on 17:37 Svara

    Där ser man! ?

  • Evelina 15 augusti, 2017 on 17:38 Svara

   Jamen samma här ???
   Haha jag var också där -92 och det är ju ett gäng år minst sagt ??
   Elion är ju 8 år nu så då är det nog ingen vinnare där heller kanske. Tack snälla för delade erfarenheter!

 3. Hanna 15 augusti, 2017 on 18:05 Svara

  Disney World kan rekommenderas!

 4. Sandra 16 augusti, 2017 on 08:41 Svara

  Samma här, har försökt ta vara på de sista sommarlovsdagarna innan dottern börjar förskoleklass imorgon men det känns mer som nedräkning. Pirrigt för dottern (och mig). Tiden går så snabbt, nyss var hon liten och nu ska hon börja skolan.

  Jag älskar vår och sommar, tycker det är skitjobbigt när sommaren tar slut och det bara blir mörkare och mörkare ute. Skulle haft lite av din känsla för nystart (som du även brukar skriva om på måndagar ibland ?).
  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna