VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SENSOMMARVÄRME

Vilket otroligt vackert väder det har varit idag! Därför har vi också varit ute största delen av dagen – lekparken på morgonen, stranden innan lunch, promenad och lekpark efter lunch och lekparken efter middag. Tandläkartid med Elion där på eftermiddagen också. Det har ju varit sisådär med vädret hela sommaren men kanske vi kan få en sensommar som bjuder på mycket sol. För visst är det sensommar nu? Högsommar borde vara juli tänker jag? Eller är sensommar mer mot september kanske.

Önskar jag kunde ha sån här energi!

 

 

Att bo i princip granne med stranden har sina fördelar, man kan gå dit för bara en kort stund ifall vädret skulle svika så det innebär liksom inget jätteprojekt. Nu var det dock helt oplanerat och vi gick dit från lekparken när Idun ville leka i vattnet annars hade vi packat med picknick. Kanske får bli imorgon.

Jag var ute på kvällspromenad själv igår, tror det får bli en sådan idag också. Tycker den tiden ger så mycket även om det bara är en halvtimma eller trekvart, att ha en podd i öronen och lugn och ro. För även om jag tror att våra barn är rätt lugna av sig, så är det sällan lugnt med tre barn hehe…

Kram!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna