VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TRAFIKOLYCKA SOM GICK BRA

Godmorgon måndaag! Nu är de flesta av er tillbaka på jobb igen va? Vi får hembesök av förskolepedagogerna (Iduns och Astons varsin inskolningspedagog) på torsdag när även Elion börjar skolan, så den här veckan betyder tillbaka till vardag igen för oss även om M har jobbat i två veckor redan. Fast det är fortfarande två veckor tills jag börjar min hösttermin och praktik.

Mange ringde mig på morgonen idag och berättade att han varit med i en liten trafikolycka. Han hade precis kört av från motorvägen och stannat för en stoppskylt, och blir påkörd bakifrån. Det verkar som att allt gått bra, men han kände av nacken och någon kota i ryggen så det får han kolla upp. Usch. Att vara uppmärksam i trafiken är verkligen något man måste vara hela tiden och jag förstår inte hur han som körde på Mange kunde missa att det stod en bil framför, när han själv borde vara redo att stanna vid stoplinjen.

 

Jag och lillE (som inte är så liten längre) i helgen, innan bilresa in till centrum

Helgen har varit… inte bara härlig. Jag har visst drabbats av en fruktansvärd PMS. I lördags var jag så irriterad att jag själv blev förvånad haha. Skrattade åt mitt eget beteende inombords efteråt men kunde inte sluta vara arg som ett bi med världens kortaste stubin. Bieffekt av att sluta med preventivmedel och dess hormontillförsel? Är det så här (hemsk) jag egentligen är? (Hjälp!) Eller är mina egna hormoner i obalans innan de tillförda hormonerna lämnar min kropp? I don’t know. Men jag överväger helt klart att börja med någon form av preventivmedel igen (om någon missade när jag skrev om det sist beror det absolut inte pga öppnad bebisverkstad) för även om det är tillförda hormoner så upplever jag att de är bra för mig på vissa sätt också. Minskar en hel del besvär och symptom som jag dras med annars.

 


Kommentarer


 1. Anna 14 augusti, 2017 on 14:08 Svara

  Testa naturligt progesteron istället ?

  • Evelina 14 augusti, 2017 on 15:31 Svara

   Vad är det? Det har jag aldrig hört talas om ?☺️

   • Anna 15 augusti, 2017 on 08:58 Svara

    Googla på det eller gå med i naturligt progesteron på Fb ?
    Jag är hormonfri nu men fick i början ordentliga dippar vid både äl o mens, som att köra in i närmsta bergvägg var dagens bästa tanke typ. Men mkt bättre sen jag började smörja. Sen ska man smörja olika beroende på problem osv så bäst är att läsa på o testa sig fram ☺

 2. Caroline 15 augusti, 2017 on 21:17 Svara

  Hoppas det gick bra för din man, nått som man kanske inte tänker på är att om han hade bilbarnstolarna i bilen vid krocken ska dom bytas ut (via försäkringsbolaget). Tips i all välmening

  • Evelina 15 augusti, 2017 on 22:01 Svara

   Tack för omtanke men han hade företagsbilen som tur var!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna