VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BAKA BAKA LITEN KAKA

”Jag vill baka” sa Idun så då gjorde vi det. Det gäller att passa på när man faktiskt kan göra det en helt vanlig torsdag. Fast helt vanlig är den ju inte, idag kommer Elion hem igen!

I morse vaknade jag inte av en Aston som ville komma över till mig utan av en Idun som stod brevid sängen. Jag frågade om hon ville lägga sig brevid mig en stund och det ville hon. Så himla mysigt! Det händer inte så ofta eftersom hon sover hela natten i sin säng och sen när hon vaknar brukar hon vilja gå upp och leka.

VI har några ärenden att bocka av idag och sen är jag flexibel eftersom Elion som sagt kommer hem igen. De kör från Gävle där de har stannat över natten så vet inte riktigt när de är i stan. Tre veckor som ändå har gått fort! Nu har vi en veckas sommarlov tillsammans innan det är dags för hösttermin och skolstarter.


Kommentarer


  1. Joanna-Livet med psykisk ohälsa 10 augusti, 2017 on 15:07 Svara

    så mysigt att baka

  2. JUNITJEJ 11 augusti, 2017 on 21:22 Svara

    Så gott med hembakt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna