VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

WIN-WIN FÖR ALLA

Mysigaste dagen idag! Tack för det ösregnet – inget ont som inte har något gott med sig. Vi kunde liksom inte ta oss ut, för det verkligen vräkte ner mellan varven. Så vi höll oss inomhus. Efter lunchen somnade vi visst alla tre i soffan också. Idun brukar inte sova på dagarna eftersom hon då får svårt att somna på kvällen men ibland blir det så helt enkelt. Strax efter 20 somnade hon idag så speciellt sent var det väl kanske inte men senare än vanligt i alla fall haha.

Efter soffvila och mellis men innan Mange åkte till stugan fick jag en timme för mig själv på gymmet. Det underlättar massor att få en paus sådär när jag är själv med barnen hela dagen. Det funkar bra eftersom han slutar 15, då finns det fortfarande mycket tid kvar till stugbygge plus att Idun och Aston får träffa sin pappa en stund. Så win win för precis alla 🙂

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna