VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGENS MÅSTE ✔️

När man har bästa hjälpredorna blir trädgårdsskötsel roligare ????

Det är härligt att ta för sig sysslor där barnen kan bli involverade, när det blir  flera flugor i en smäll. Saker och ting blir gjorda, vi får tid tillsammans och barnen har kul ändå. Dom gillar att hjälpa till, eller älskar att hjälps till rättare sagt. Idun brukar typ tacka mig när hon får en trasa att torka med när vi ska städa haha…. Idag klippte jag gräset medan Aston och Idun gjorde detsamma med gräsklipparen jag köpte i Ullared. Så man ska inte underskatta möjligheten att få undan alla tråkiga måsten trots att man är själv med barn hemma ??


Kommentarer


 1. Frida 8 augusti, 2017 on 18:40 Svara

  Hej Evelina?
  Jag undrar om du gjorde Kub-test…och hur du/ni tänkte inför det?
  Behöver såklart inte svara…och du kanske redan skrivit om det…men då var inte jag där än
  Annars måste jag bara berömma dig och kan inte tänka mig hur du klarar allt, är gravid med första barnen och tanken att ha fler barn när jag mår så dåligt är svårt att leva sig in i, när man bara ligger o mår illa i soffan..tack för en fin blogg?

  • Evelina 8 augusti, 2017 on 22:27 Svara

   Har gjort KUB-test med alla av den anledningen att jag ville veta så tidigt som möjligt att allt var ok. Se ett hjärta slå. Jag minns med Elion så såg de hjärtat men sen hade de svårt att mäta nackspalten så vi blev kvar jättelänge medan jag bara ville gå – mådde tokilla och hade ju redan sett det jag ville.
   Hoppas du snart mår bättre igen men I know the feeling…. tiden går långsamt när man mår illa! Det är helt klart det symptom som påverkar mest negativt. MEN när du är på andra sidan igen kommer det mesta vara glömt igen ? kämpa på! Och tänk att det är BRA att du mår illa, det betyder att graviditeten gör vad den ska ??❤️
   Kram och tack för att du läser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna