VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FAMILJELUNCH & FAMILJEMIDDAG

img_0871.jpg

Tjoho för lunch på stan! Det M hade planerat för dagen var prommis till stan och lunch där, han vet hur mycket jag uppskattar den kombon. Perfekt helgaktivitet.

Dessutom hade han bestämt att vi skulle äta ute på piren, på Bryggeriet. För mig är det stället där vi åt en sommarkväll för lite drygt tre år sen, för att fira vår förlovning och Idun i magen.

 

img_0868.jpg

Det känns coolt att även minstingen i familjen nu springer fram. Han pratar massor nu med, och sjunger. Greta gris introt är hans grej, med nöffande och allt. Som vi skrattar åt honom haha…

 

 

Medan vi åt öppnade himlen sig. Sen blev det solsken. När vi gick hemåt kom regnet igen, i två omgångar. Vi fick stanna under ett tag en gång men annars klarade vi oss ända hem. Konstigt väder minst sagt!

Vi hade missat att handla några grejer inför middagen med storfamiljen så vi stannade till vid affären innan vi till slut kom hem. Då tog jag en stund på spikmattan innan det var dags att styra upp med maten. Tacos måste väl vara det absolut smidigaste på menyn för 12 personer?

 

Det var som vanligt lika mysigt att ses samtidigt som det kändes konstigt att styra upp det utan Elion hemma. Alla där utan honom liksom. Såna stunder känns fortfarande lika ”fel” såhär fem år senare… Hur som helst, alla som arbetar (förutom M som redan jobbat en vecka) hade sista semesterdagen idag plus att svärisarna kom hem från sin stuga så det kändes bra att dom inte behövde tänka på middag och disk just idag. Idun hade pratat om att ”alla” skulle komma hela dagen lång och sett fram emot det hela väldigt mycket :). När Ms bröder med familjer hade åkt hemåt stannade svärföräldrarna en stund till och både Idun och Aston kröp upp hos farfar och myste i soffan.

Nu sover de båda sötnosarna gott och vi ska nog kolla på ett avsnitt Orphan black innan sängdags. Tänk att vi nästa månadsdag firar både bröllopsdag och årsdag!

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna