VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN LÖRDAG

Ännu ett fynd från Ullared var ett nagellack som visade sig vara den perfekta nudefärgen. Torkar snabbt och håller bra för typ, ja var det 15 kr?! (Update – 9,95kr var det visst, för en stor flaska ?) Claudia är märket och nyansen heter Orchid delight, 229. Svårt att fånga på bild men fotot är utan filter. Nu när jag vet att lacket är bra skulle jag såklart gärna köpt massa olika färger men får bli nästa gång.

Vi har bara tagit det lugnt idag, eller ja. M har varit i stugan och på eftermiddagen var jag och minisarna också där. Så han har jobbat på. Jag också till viss del, fyllde några skottkärror grus åt honom. Snart dags att gjuta! Jag var inte med från början på den nya delen (som består av badrum och sovrum) men det känns kul att få vara med från början den här gången. Eller totala ombyggnad blir det ju, den andra delen är helt ny och byggdes på originalstugan. 

Imorgon är det den 6:e och jag vet att M har något planerat. Det ska bli spännande att vakna upp till söndag. Och sen kommer hans föräldrar och syskon på familjemiddag, kul att alla kunde trots mitt ganska spontana infall om att samla alla.


Kommentarer


 1. Anna 5 augusti, 2017 on 23:56 Svara

  Jättefin nyans på nagellacket. ? Det är så roligt att läsa din blogg Evelina, tack för att du delar med dig av så mycket tips, shopping, inredning och dina kloka värderingar kring familjeliv etc. Blir glad av dina inlägg! Kram

  • Evelina 6 augusti, 2017 on 08:17 Svara

   Men vad härligt att du tycker och känner så! ??❤️ Nu gör du MIG glad! ?
   Kramar

  • Agneta 6 augusti, 2017 on 10:32 Svara

   Håller med om bloggen! Man blir glad här! Allt är liksom ”vanligt” så jag tror alla känner igen sig och sen är det bara allmänt trevligt här?
   Väldigt fin och mysig blogg med bra blandning av livet!

   • Evelina 6 augusti, 2017 on 20:14 Svara

    Men så fina ord ❤️❤️❤️ TACK! Jag har ju även väldigt gulliga läsare som hjäper till att göra bloggen till vad den är ??
    Kramar i massor

 2. Joanna-livet med psykisk ohälsa 6 augusti, 2017 on 00:44 Svara

  Riktigt fin färg

 3. Christel 6 augusti, 2017 on 13:09 Svara

  Förra Söndagen var jag i Ullared och jag köpte också den färgen 🙂

 4. Elin 6 augusti, 2017 on 22:25 Svara

  Har ni graverat in något i era ringar? ..kom jag och tänka på nu när jag såg så fin bild på dina ?
  Vi lade till gravering när vi köpte våra ringar men det har inte blivit av att lämna in dem än! Har tänkt att man vill skriva något fint, och inte bara namn och datum och så men har klurat på det länge nu (och dessutom glömt av det) så snart lämnar vi nog in dem och graverar namn o datum ändå ☺️

  • Evelina 7 augusti, 2017 on 08:32 Svara

   I våra står det ”namnet” för alltid plus datum. Alltså ”Magnus för alltid” i min förlovningsring. Sen ”6 sep 2015” i min vigselring, dvs vår bröllopsdag. I hans står allt i samma ring ?
   Hoppas ni kommer fram till det som känns rätt för er! Kram

   • Elin 7 augusti, 2017 on 22:11 Svara

    Tack för att du delar med dig, kom på sen att det är ju inte säkert man vill berätta det ☺️
    Vi har bröllopsdag den 7 septemer ?
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna