VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JAG SHOPPAR VS HAN SHOPPAR

Ny termin är lika med nystart är lika med ny almanacka. Spelar liksom ingen roll att min gamla almanacka går ut i december. Så länge jag pluggar får det nog vara en terminsalmanacka. Denna köpte jag på Åhléns idag.

 


Min man är extra lycklig idag. Han har nämligen köpt ett släp! Nu slipper han anpassa sig efter när svärisarnas släp är ledigt, vi har snällt nog fått låna det ofta men de brukar använda det själva på helgerna och det är såklart framför allt då som M också behöver det som mest. Så med flera års bygge och renoveringar framför oss känns det som välinvesterade pengar.

Undrar om han kommer fota det lika ofta som jag fotar barnen?! ? Nä skojar såklart bara, att skicka ett foto till sin far är nog ungefär så mycket som släpet kommer fotas.

Hamburgermiddag väntar och sen gymmet. Och sen godis. Balans är viktigt här i livet hehe.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna