VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BRA NÄTTER

Godmorgon onsdag! Är det va? Haha är helt vilsen bland veckodagarna nu. Idag hände något härligt, Idun vaknade strax innan 08 och Aston en timme senare. Att Aston började sova längre på semestern är inget som känns jobbigt alls såklart, inte för att han sover till nästan 9 alla dagar, men han sover ofta hela natten i sin säng och fram till 7 i alla fall. Vi får se hur det utvecklas när det är dags för även oss att komma ut i verkligheten med förskolestart.

Igår träffade vi två vänner som vi inte träffat på länge. De kom ut till stugan där vi grillade, gick en promenad och bara njöt av värmen, barnen och varandras sällskap. Jag tycker att det ofta går alldeles för lång tid mellan gångerna man träffas rent allmänt så på kvällen fick jag en idé. Om det är möjligt på söndag skulle jag önska att Ms föräldrar, syskon och respektive kan komma hit på middag.

Aston smög iväg så efter en stund följde jag efter för att kolla vad han hittade på. Han hade klättrat upp i Iduns säng där han satt med motorsågen haha. Han är lite kul sådär, ska gärna ”gömma” sig och leka själv. Ovant med två små som båda leker bra väldigt själv, Elion har alltid velat leka med andra. Nu har ju Idun och Aston ”alltid” haft varandra och Elion hade inget syskon då, så kanske har med det att göra också.


Kommentarer


 1. Emma 2 augusti, 2017 on 15:20 Svara

  Ha, vad roligt, här är det precis tvärtom – de två äldsta som är nära varandra i ålder lekte aldrig med varandra (eller själva för den delen..) utan ”krävde” att en vuxen skulle vara med. Lillebror som är lite halvsladdis och nu 2,5 år leker hur bra som helst på egen hand! 🙂

  • Evelina 3 augusti, 2017 on 10:32 Svara

   Hihi ja det är kanske inte just syskonkonstellationen, utan mer personligheterna 🙂
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna