VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYA GLASÖGON & MJUKT NYTT

I eftermiddag ska vi ut till stugan och möta upp kompisar till M där. De var nyfikna på vad som har hänt sen sist, vilket är rätt mycket haha. Så vi tar en grill där tillsammans och pratar ikapp tänkte vi, det ska vara skönt väder hela dagen idag så lika bra att passa på. De kommande dagarna visar väldigt ostadigt och en del regn.

Nu ska jag och minisarna ut på en promenad som jag hoppas göra mig lite piggare. Ska passa på att hämta mina nya glasögon! Det ska bli kul att byta ut mina gamla, de har jag haft sen Elion var mini, dvs ca 7 år (!). Men jag gjorde ju synundersökning för ett litet tag sen eftersom jag tänkte att synen borde ha ändrat sig efter så lång tid, vilket den inte hade gjort. Bra att det är stabilt om man vill göra en laseroperation väl? Inte för att jag tror att jag vågar, men jag leker ibland med tanken om att aldrig behöva ha linser mer.

 

Ny filt (från Gekås) och ny kudde (fden bakom &-tecknet från Rusta) check

Men jag är sugen på att blanda in färg i soffan. Några kuddar eller så. Läste någonstans att rosa är höstens färg och rosa gillar jag ju massor. Men känner även för marinblått. Kanske blanda.


Kommentarer


 1. Inne hos Ina 1 augusti, 2017 on 14:37 Svara

  Rosa och marinblått är ju himla fint tillsammans 🙂

  • Evelina 3 augusti, 2017 on 10:33 Svara

   Ja det är det kanske?! Får nog testa 🙂

 2. Sofia 1 augusti, 2017 on 17:16 Svara

  Gjorde min laseroperation 2009, så nöjd! finns bara en sak jag ångrar, att jag inte gjort de tidigare 🙂

  • Evelina 3 augusti, 2017 on 10:32 Svara

   Kan tänka mig att det är så man känner 🙂

 3. Isabella 2 augusti, 2017 on 07:13 Svara

  Jag gjorde min laseroperation för ca 5 år sedan, när jag fick problem med att ha linser och jag är väldigt nöjd. Däremot hade jag väldigt ont i några dagar och var ljuskänslig. Gjorde den strax innan jul så jag var långledig från jobbet. Men vet vissa som inte haft ont efteråt. Men det var det värt!

  • Evelina 3 augusti, 2017 on 10:32 Svara

   Förstår att det är värt det, men jag är SÅ rädd för att göra det haha… Själva ingreppet liksom. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna