VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BACK TO SCHOOL

Inlägget är i samarbete med Jollyroom som mellan 27 juli och 10 augusti kör kampanjen Back to school där du kan hitta precis allt inför skolstarten – möbler för ett minikontor, regnkläder, väskor osv.

Tänk att det redan är Augusti, månaden med skolstarter. Jag tänkte i början av mitt ”sommarlov” att det är låång tid, men precis som alltid går tiden fort. Nu är det plötsligt dags att ladda upp inför skola igen! Elion börjar 2:an, minisarna börjar förskola och jag börjar min fjärde termin (av sju). Nu börjar ju Idun ”bara” i förskola, men här har vi en tjej som älskar att pyssla och kan sitta i timmar och rita. Därför har jag gjort iordning en liten hörna till (framför allt) henne inne på mitt kontor. Mitt kontor har hittills förrutom mitt kontor även varit hänga-tvätt-rum, men det får from nu vara ute i Ms mancave hehe. Så mitt kontor är nu istället vårt kontor, mitt och Iduns.


IMG_2939  IMG_2953IMG_2947 IMG_2963  IMG_2945 2IMG_2976

Om du också vill ladda upp inför skolstart med lite nytt i barnrummet hittar du skrivbord + stol här, bokhylla här, förvaringsboxar här, förvaringslåda här, matta här.

ALLT inför skolstarten hittar du här!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna