VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DRÖMMIG OUTFIT

Hittade en tröja till Idun på H&M häromdagen som jag själv skulle vilja ha. Jag har ju med en grön tyllkjol så tänk vad fint vi hade kunnat matcha också haha. För övrigt är tröjan ganska tunn vilket passar Idun bra, hon är så varm av sig.

Idag väntar långpromenad för familjen. Vi tänkte gå in till centrum för lunch och tajma in det med sovstund för minisarna så att deras promenad inte känns riktigt lika lång. Idun har förresten börjat gå ut själv till vardagsrummet när hon vaknar på morgonen, och börjar leka. Tyst som en mus, tror inte hon vill väcka oss. En mer omtänksam 2-åring får man leta efter.


Kommentarer


  1. Joanna-Livet med psykisk ohälsa 29 juli, 2017 on 13:41 Svara

    så sött

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna