VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LAGAD

Ni vet när jag tappade min nya iphone 7 i asfalten och skärmen sprack? Telefonen är nu utbytt mot en ny (tack gode gud för försäkringar) så allt är bra där. Men jag fnissar lite inombords när jag tänker på varför jag tappade den från första början. Nu kan det såklart hände precis när som, men den här gången var det för att jag skulle ta upp den och fota min klocka. För att ha till blogginlägget i mitt huvud om att jag ska börja använda mina klockor mer för att inte behöva ha med iphonen ut alltid. Ni vet min iphonedetox. Lite ”komiskt” att det var just det syftet som gjorde att skärmen sprack, tanken om att använda mobilen mindre…

 

En hederlig klocka för att undvika titta på mobilskärmen när man undrar vad tiden är – check! Min York 36 är min favoritklocka. Den känns mer som ett smycke. Ett tips är att om du köper en klocka hos Hexter & Baines senast 30 juli får du 45% rabatt om du följer anvisningarna här.


Kommentarer


  1. Emma-Lou 29 juli, 2017 on 14:54 Svara

    Snygg! Har två därifrån, men inte till mig själv utan till min man och äldsta son 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna