VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SUSHI WITH LOVE

Alltså sushi. Något man lär sig gilla? Enligt min teori behöver man ge det tre gånger, sen brukar man gilla det. Så var det för mig och så säger flera jag frågat. Om någon säger att de inte gillar sushi brukar jag fråga ”men då har du inte ätit det tre gånger va”? Och nej, oftast är det en eller två. För bara nån vecka sen var det en vän som sa ”nuu har jag ätit det igen, för tredje gången och vet du vad – det var gott.” Fler som stöder den teorin om sushi-gånger-tre?

 

img_0533-1.jpg

Tummarna upp för Ms sushi idag – SÅ goda. Tack älskling!

Ikväll har vi bestämt oss för en spelkväll igen. Igår var vi så trötta och ville bara ligga i soffan och äta glass framför Orphan Black. Även om vi inte är speciellt sena i säng någon kväll eftersom vi har minisar som kan vilja gå upp kring 06 är det härligt med semesterkvällar som blir längre än annars. Timmarna när barnen somnat är ljuvliga precis som dagarna med dom, men kvällarna och lugnet behövs för att ladda batterierna for sure.

Blev otroligt sugen på en minitripp till Rom som Josefine och hennes E är iväg på nu. Det om något måste vara att ladda batterierna? En weekendresa på tu man hand. Just Rom har jag velat till länge men fick en extra vill-dit-feeling nu så jag kollade flygpriserna med Ryan air för skojs skull och det var ju inte alls farligt. Kring tusenlappen t/r för två vuxna. Dit ska vi definitivt åka någon gång när vi känner oss redo för barnvakt så länge.


Kommentarer


 1. Anna 28 juli, 2017 on 20:52 Svara

  Håller definitivt med! Tre gånger, sen är sushi gott

 2. Emma 28 juli, 2017 on 21:25 Svara

  Håller med till fullo gällande sushi och ”tre-gångers-regeln” 😀 Vet många som också håller med!

 3. Sophie 28 juli, 2017 on 22:56 Svara

  Rom är fantastiskt! Min sambo överraskade mig förra året i augusti med en lång weekend? Hade ordnat barnvakt och gjort en liten bok med bilder och text/rebusar som jag fick och på sista sidan fick jag veta resans mål? Jag hade 1,5h på mig att packa. Underbart, härligt och helt fantastiskt bara vi två❤️

  • Evelina 28 juli, 2017 on 23:17 Svara

   Men wow vilken grej! Vilken perfekt överraskning ?

  • Elina 29 juli, 2017 on 10:15 Svara

   Åh vad det där lät häftigt! ??? funderar på om jag skulle göra en sån grej för min man i framtiden ?

   • Evelina 29 juli, 2017 on 11:22 Svara

    Jag gjorde liknande till M hans första födelsedag som vi firade tillsammans. På hans födelsedag fick han ett stooort collage med bilder på vad vi skulle hitta på – en weekend i london och jag hade bokat och planerat typ allt. Sjukt uppskattat! Nu var detta lite i förväg men att berätta sådär precis innan man åker är ju ascoolt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna