VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GARAGEPORT PÅ INKÖPSLISTAN

Inlägget är i samarbete med Bygghemma

Det jag föll för i vårt radhus var planlösningen, det M föll för var garaget. Haha jag kan delvis förstå honom, för ganska många radhus i stan har inga garage, kanske inte ens en egen uppfart. Nu har vi bott här i 2 år och har inte renoverat nånting på ett tag, men garaget är det som ska fortsättas göras i ordning. Det är halvfärdigt målat invändigt och tanken är att det ska vara ett kombinerat förvaringsrum/gym. Motorcykeln bor där, joggingvagn också osv.

Hos Bygghemma har vi handlat en del grejer till både hus och stuga – toalettstol, badrumsfläkt, duschblandare, dörrar m. m och det hade varit trevligt om vi även kunde lägga en beställning på en garageport inom kort. Garagedörren vi har nu ska bytas ut men när vi flyttade in här valde vi att måla den vit till att börja med (den var blå från början).

Om ni som vi går i garageportstankar har Bygghemma just nu 30% kampanj på utvalda modeller under juli månad.

 

Yes please till den här!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna