VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ETT ”EFTERLÄNGTAT” LÄKARBESÖK

Det var med blandade känslor vi körde mot sjukhuset idag, Astons tungband skulle kollas upp. Vilket såklart var skönt, att få hjälp men eftersom vi också var väldigt säkra på att det måste åtgärdas kändes det ändå vemodigt. Att se ens barn ha ont är det värsta som finns.

 

img_0390.jpg

I väntrummet. Vi blev flyttade till några stolar utanför läkarens rum rätt snabbt men där fick vi sitta länge sen.

När vi väl kom in var det över på 5 minuter tror jag! Läkaren (överläkare till och med) sa att det måste klippas och vi förstod väl inte direkt att det skulle göras direkt och på plats, men jo det skulle det. Otroligt proffsigt bemötande från båda kunniga i rummet, inte bara med Aston utan också när de genast fångade upp min oro som nog syntes när klippa NU kom på tal. Men så bra det gick.

TACKSAM och väldigt, väldigt lättad (kär i mina nya ögonfransar är jag också, thanks to Jamila på Beauty Lady!). Min miniälskling kommer äntligen kunna äta en glass som man ”ska”. Bara en sån sak. Eller kunna skicka sig runt munnen. Tungkyssas när det är dags för sånt. Självklara saker för de flesta.

Läkaren ordinerade faktiskt just isglass mot tungan så vi åkte och handlade piggelin som fick ätas direkt i affären. Sushisaker köpte vi med! M är ledig idag för att vila ryggen och frågade om jag ville att han ska göra sushi. Hans sista semesterdag är här, det känns också vemodigt. På måndag är det back to basic för honom men jag är ju ledig några veckor till som tur är ??


Kommentarer


 1. Jessica 28 juli, 2017 on 14:07 Svara

  Så skönt att det gick bra! Vi fick en liten son för 7 veckor sedan och precis som för er son var tungbandet lite kort. Detta påverkade hans sugförmåga och amningen. Några dagar efter att vi kommit hem var vi tillbaka på BB för att få tungbandet klippt. Det var snabbt över även om det kändes i mammahjärtat när de höll fast honom.

 2. Paula 28 juli, 2017 on 21:33 Svara

  Behövde han sövas inför det eller var det bara ett klipp sen klart? Har läst runt lite och vissa söva, vissa får två stygn, vissa bara klipps rakt upp och ner?

  • Evelina 28 juli, 2017 on 22:04 Svara

   De bara klippte, direkt. Var över på ek sekund! Men jag var orolig för att han skulle behöva bli sövd, har också hört så olika… Vet inte vad det beror på?! Ålder tänkte jag men så hörde jag om en lite äldre kille som inte heller behövde sövas. Kanske många anser att narkos är onödigt för ett så oss snabbt ingrepp som varken blöder (såg inget blod på Aston) eller gör speciellt ont?

 3. AnsoAnna 29 juli, 2017 on 00:14 Svara

  Skönt att det är gjort nu och vad jag förstår gick det bra *tumme upp* :).

  Kram

 4. Elin 31 juli, 2017 on 00:15 Svara

  Åh va skönt att det är över och att det gick så snabbt! Modig liten kille, och mamma 😉 gud vad nervös man skulle bli!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna