VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖRSTA PÅ 3 ÅR

Igår när vi var ute i stugan för att kolla att M sköter sig (haha) hade minisarna vattenlek och jag, ja jag började läsa en pocket jag har haft stående i hyllan i tre år. Jag har några sådana, läste massor förr men senast sommaren när jag var gravid med Idun. För i augusti den sommaren började jag ju på högskolan, och sen dess har jag inte öppnat en vanlig bok. Men jag har bestämt att jag ska TA mig den tiden. Jag älskar det, att försvinna i böckernas värld. Det har jag fått efter min pappa som är en riktig bokmal.

Nu längtar jag redan efter nästa lucka för att läsa men den tiden vet jag brottas med att promenera/lyssna på poddar medan minisarna sover 😉

 

På kvällen hade vi ytterligare en spelkväll. Igår vann jag och då var det roligare haha.

Nu väntar det visst några sämre dagar vädermässigt igen men jag ser fram emot Ullared med min älskade Petra och ögonfransfix. Det förstnämnda är verkligen egentid deluxe! Jag minns inte sist jag hade en heldag hemifrån utan barnen!? Det måste varit i maj när jag hade senaste föreläsningsdagarna så jag får nog säga att jag längtar nu. Att inte behöva vara på ständig vakt, inte behöva byta en endaste blöja och att få äta i fred. Fast jag vet redan nu att jag kommer sakna dom hela tiden hehe. Redan nu, även om det är några veckor kvar till inskolning känner jag att jag vill vara med dom så mycket det bara går. Gillar inte riktigt att min termin startar med fem veckors praktik 8-17 varje dag för det blir ju ingen direkt mjukstart för dom. Men det tar vi då, nu ska jag försöka njuta av varje dag till max.


Kommentarer


 1. Annie 24 juli, 2017 on 16:26 Svara

  Det är kul det där med egentid… jag och min man delar verkligen på allt med barnen, både tidsmässigt och med praktiska saker men om jag någon gång ska iväg på egen hand så har jag så sjuuukt dåligt samvete. Inte mot barnen, utan mot honom för jag vet hur jävla tungt det är att dra hela lasset själv. Försöker intala mig att det nu är som det är och att jag verkligen får försöka njuta av egentiden (annars slösar jag ju bort den chansen i alla fall ?) men Gud så svårt det är! Önskar jag kunde släppa det på nåt sätt.
  Så sjukt löjlig kommentar häromdagen förresten, ska man skratta eller gråta? M verkar ju göra ett fantastiskt jobb därute, och du med barnen… så jäkla töntigt att nån känner för att göra en grej av det.

 2. Agneta 24 juli, 2017 on 21:31 Svara

  Du måste läsa ”Jag utan dig” av Kelly Rimmer. Helt otroligt bra pocketbok. Underbar samtidigt som sorglig. Rekommenderar den verkligen! Bästa jag läst på länge.

  • Evelina 24 juli, 2017 on 22:42 Svara

   Tack för tips!! ???

 3. Petra 24 juli, 2017 on 21:50 Svara

  Tror du snart kommer tänka att va i skolan eller ha praktik i fem veckor 8-17 är en lyx när minisarna börjar förskolan. Vi skolade in vår minsta efter påsk (har en 2,5 åring o en 1,3 åring) och vi jobbade inte en ända hel vecka fram till semestern…
  Vab, stängningsdag, vab, röd dag, vab, vab, vab ?
  Tror inte du behöver vara så orolig för att det (på pappret) inte blir en mjukstart, det kanske löser sig alla fall ??

  • Evelina 24 juli, 2017 on 22:41 Svara

   Haha! Jag vet inte riktigt hur det skulle bli med praktiken – 5 veckors vfu är obligatorisk så tror inte vab är något alternativ för mig iaf men det är ju sant att det blir mjukstart även om M får vabba ??

 4. Elin 25 juli, 2017 on 00:19 Svara

  Haha!! Bra där att du kollar att M sköter sig ??
  Känner igen det där med att inte ha tid att läsa böcker.. vet inte när jag läste en bok sist..
  Kram

  • Evelina 25 juli, 2017 on 19:33 Svara

   Just do it!! Tänkte på den alldeles för mkt för att inte börja och sen blev jag fast direkt ? kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna