VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ATT STÄDA MED TVÅ SMÅ

Jomen det går bra haha… Jag har städat och donat och barnen har också donat, på sitt vis. Men så länge de roar sig och ”leker” samtidigt som jag får saker gjorda är jag nöjd. Blir lite mer att städa efteråt bara 😉

M är i stugan och ska gräva lite mer inför gjutning till grunden. Jag har inte svarat på kommentaren om att han skulle vara otrogen när han är i stugan men jag får nog göra det. Inte för att jag känner att jag måste bevisa något för någon och jag litar till 110% på M. Men jag har fått frågan av nära och kära som undrar hur jag mår av den kommentaren. För det första förstår jag ju att det var ett försök att få mig ledsen men det gick inte vägen. Fnissade lite först och visade M som gjorde detsamma men jag tycker aldrig att man ska skämta om otrohet så roligt kan jag väl inte säga att jag tyckte det var. Det är heller aldrig något man ska försöka använda som ett vapen för att såra. Det är riktigt lågt och jag hoppas att du Anna snart mår bättre i dig själv för gör man det har man inget behov av att vara elak mot andra på det sättet. Det är för övrigt väldigt fegt att göra det bakom en skärm och anonymt. För det andra så ser jag ju att han jobbar på ute i stugan. Han gör verkligen inget annat än sliter som ett djur när han är där. Pratar med grannarna någon gång ibland. Badar när han blir svettig. När man t ex har grävt nästan 4 ton jord endast med spade och skottkärra och på bara två dagar, då gör man liksom inget annat än gräver ;). Vi åker ju ofta dit och hälsar på för att få familjetid så gott det går så jag vet även att han inte lejer bort något haha. Så nej, stugan är ingen ursäkt för honom att slippa mig och barnen utan han gör det för oss och för att vi ska ha ett getaway i framtiden. Eller för att kunna sälja och få pengar till något annat roligt. När det är mer finlir som att måla och minsiarna blir större kommer även jag kunna hjälpa till mer, vi vet ju att det är just nu det är såhär men absolut inte för alltid. Då är det värt det, även om jag såklart skulle vilja ha M mer hemma nu med. Det kan jag vara öppen med, att det emellanåt är tufft att ha mycket barnansvar även när M är ledig, men samtidigt är jag tacksam över att han låter det vara på mina villkor. Vi vet ju båda att stugan måste blir klar förr eller senare, så han måste ju dit. Sen önskar jag att jag kunde säga att om vi hade haft mer pengar skulle han hyra in arbetskraft men helt ärligt tror jag inte det haha. Han och hans pappa är precis likadana. De måste liksom ha någon fastighet att greja med. Jag brukar säga att det är tur att han har stugan som hobby istället för något annat som kanske bara kostar pengar. Detta är ju en investering och som sagt något han gör för hela familjen.

Kram/E ♡


Kommentarer


 1. Marlene 23 juli, 2017 on 13:48 Svara

  Såg den kommentaren där häromdagen också och känns väldigt märkligt och väldigt onödigt att skriva. Jag är dock lite förvånad varför man/hon/han då sitter och läser din trevliga och fina blogg och sen känner ett behov av att trycka ner och/eller kommentera elakt. Klart man inte ska göra det över huvudtaget. Men varför ens bemöda sig att läsa en blogg som man tydligen inte tycker om så att man beter sig på det sättet. Konstigt i mina ögon.

  Kram 🙂

 2. Elina 23 juli, 2017 on 15:16 Svara

  Bra svar på en väldigt ogenomtänkt kommentar! ❤️

 3. Madeleine 23 juli, 2017 on 18:13 Svara

  Jag är glad över att du inte blev sårad. (även om jag förstår att det inte var en rolig kommentar att få) Jag ser även att du tänker som jag, att en person som känner behov att skriva något sådant inte mår speciellt bra.

  Tänk vilken bra hobby din man har, som hela familjen kommer kunna njuta av tids nog. Värre (tycker jag) om hans hobby skulle vara att hänga på krogen varje helg och dricka öl.

  Ha en fortsatt bra dag/kväll

  • Evelina 24 juli, 2017 on 23:03 Svara

   Verkligen, tycker jag med.
   Kram ❤️

 4. Hanna 23 juli, 2017 on 19:42 Svara

  Vilka människor det finns! Suck!
  Jag har känt M sen -00, och han skulle aldrig vara otrogen mot dej Evelina!!

 5. Maarit 23 juli, 2017 on 20:47 Svara

  Men snälla nån, varför skriva nåt sånt, har man inget annat att komma med kan man lika gärna vara tyst. Tyvärr blir man inte förvånad över vad vissa hostar ur sig nuförtiden ? Tycker du tar det fint även om en sån onödig kommentar säkert berör, även om man är säker på varann. Sprid vänlighet istället för elakhet. Kram ?

  • Evelina 24 juli, 2017 on 23:03 Svara

   ❤️ kram!

 6. Emma 23 juli, 2017 on 20:48 Svara

  Fast jag undrar om du verkligen tycker att det är värt det? Barnen är bara små en gång och inte kan väl all tid ifrån dem och familjen motiveras med att ni om ett par år har en stuga att åka till ibland? Hur många vakna timmar med barnen har M haft på hela semestern? Inte många… Vi gör alla olika val och prioriteringar men i mitt hjärta känns det inte rätt.

  • Evelina 23 juli, 2017 on 23:29 Svara

   Fast nu är du inte rättvis och har inte riktigt koll på fakta. M är en otroligt närvarande pappa som alltid sätter sin familj först. Det är inte alls så att han är lite tid med barnen. Han har haft semester i två veckor nu där vi har varit iväg på fem-sex dagsutflykter tror jag? Nån hemmadag. Och de dagar han har varit i stugan har han gått upp på morgonen med den som vaknat först (alltså gett mig sovmorgon och samtidigt fått tid med barnen. Sen har han varit där kanske 6-8 timmar per gång, och jag tror vi hälsar på alla dagar utom en, ca 2 timmar varje gång. Och sen är han med oss hemma de sista timmarna innan minisarna somnar plus är med på nattning. Så inte många timmar med barnen var ju ganska tokigt räknat, men sen är det ju så att ni som läser måste ha i åtanke att ni inte läser om allt utan endast en liten del av dygnets alla timmar. M prioriterar och väljer familjen alla gånger iaf, och den där stugan är tanken ska vara vårt helg- och sommarboende inom en snar framtid (typ nästa sommar/höst).

  • Anna 24 juli, 2017 on 20:30 Svara

   Äntligen en vettig kommentar

 7. Anna 23 juli, 2017 on 21:19 Svara

  Fy vilken dum å onödig komentar?. Du skall vara glad åt att du har en sån händig man som fixar å donar. Självklart är det för er alla han håller på så här. Finns dom som inte lyfter ett handtag eller bryr sig i något. Nej Du, Va tacksam över honom å försök att ignorera såna där korkade kommentarer. Alltid är de nån som skall va elak, eller så kanske personen i fråga är avundsjuk på din fina händige man?. Kram på dig å du har en trevlig blog å superfina barn!

  • Evelina 24 juli, 2017 on 23:02 Svara

   ❤️ jag är tacksam! Över honom, mina barn och över fina och förstående läsare ?

 8. Helena 23 juli, 2017 on 23:24 Svara

  Han kanske skulle kunna vara vid stugan på eftermiddagen så ni har en chans att vara tillsammans? Huset går ju ingenstans. Det skulle kännas jobbigt att ha ensamt ansvar över barnen. Du behöver ju även egentid.

  • Evelina 24 juli, 2017 on 21:08 Svara

   Han är inte där från morgon till kväll, oftast åker han sen förmiddag och är hemma till middag, och så hälsar vi på mitt i också. Så vi ses en hel del trots stugfix som tur är ? egentid har jag så det räcker, har ex en heldag i Ullared, ögonfransfix och träning inplanerad den här veckan ??
   Tror faktiskt vi teamar på bästa sätt och barnen har det bästa möjliga, mycket tid med oss båda och lyckliga föräldrar ?

 9. Sara 24 juli, 2017 on 08:52 Svara

  Helt otroligt att du får alla dessa kommentarer=/ Jag säger det igen att vara bloggare idag är inte roligt, jag skulle aldrig palla att skriva blogg eftersom alla har så mycket åsikter.. De ser ju inte allt som händer hos er men ändå har de åsikter och tror att M är otrogen och hittar på saker=/ För jäkligt!

 10. Marie 24 juli, 2017 on 09:08 Svara

  Usch, jag blir så lessen när man hör att ni får sånna kommentarer och den kommentaren ovan.. Man ser inte allt i bloggen och du ska absolut inte behöva redovisa hur mycket tid M har med barnen.. De är upp till er och jag är helt säker på att ni gör de som är bäst för er <3 M verkar vara en underbar pappa. Hoppas du slipper fler påhopp! kramar

  • Evelina 24 juli, 2017 on 23:04 Svara

   Det gör vi. Tack för att du förstår ❤️ kram!

 11. Lovisa 24 juli, 2017 on 15:26 Svara

  Vilken sorlig människa, herregud! Visst ser mannen din bra ut, en händig karl vore en dröm att ha. Tror det doftar avundsjuka hos den patetiska människa som skrev om otrohet ? Näst intill skrattretande att människor orkar. Det som gör mig mest arg är att se hur mycket pekpinnar människor har mage att ge er. Låt alla få leva sitt liv och sprid lite postiviet, kärlek istället och va tacksam för att Evelina delar med sig som hon gör ??? För mig är ni så insperiande som familj, hur ni får ihop allt. Väntar själv första barnet och kommer kombinerar barn med studier framöver. Där har du varit en stor inspiration. Säger bara Heja er ?? Älskar din blogg och dina barn är bara för söta.

  På tal om annat, byter helt ännu nu. Minns att du använder Maria Åkerberg till ansiktet? Vilken var de som var så grym? Är på jakt efter en bra ansiktskräm ?

  • Anna 24 juli, 2017 on 20:32 Svara

   Sorglig människa du med Lovisa

   • Lovisa 24 juli, 2017 on 22:38 Svara

    Haha jag orkar inte. Att du bara orkar Anna ?? Ha en fin sommar och må väl ?

    • Anna 25 juli, 2017 on 09:09 Svara

     Orkar du inte? Kanske du skall vila dig istället för att svara på kommentarer. Må väl du med Lovisa och ha en hyfsat bra sommar.

  • Evelina 24 juli, 2017 on 23:01 Svara

   ❤️❤️❤️
   Du/ni kommer klara det galant ni med! Allt går om man vill och på många sätt är det fördelar med att plugga i småbarnsåren.
   Ja Maria åkerberg är ?? face lotion moist är bästa ansiktskrämen tycker jag. Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna