VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ATT VILJA BYTA UT ALLT

IMG_2916 IMG_2920

Jag shoppade ju en del förra veckan, bl a den här t-shirten från VeroModa. Köpte XS även om jag brukar ha S eller ibland M, så nu är jag lite rädd att den kommer krympa i tvätten. Men S kändes väldigt pösig och inte på ett bra sätt samtidigt som den är väldigt mjuk och strechig så tänker att om den gör det kan man dra ut den när den är fuktig. Oh well, oavsett kul med lite nytt i garderoben!

Är inne i ett mood där jag vill byta ut alla kläder och alla möbler/saker hemma. Jag blir så ibland. Har ändrat om lite smått hemma genom att flytta ramar och byta motiv i dom och sådär och det hjälpte en del. Har även rensat ut en påse kläder och det kändes också skönt. Men jag frestas av att göra en riktig storrensning och bara ha kvar sånt jag tokgillar. Det luriga med såna infall är ju när man ett halvår senare letar i garderoben efter just den där speciella toppen och inser att man rensade den för ett tag sen…


Kommentarer


 1. Lovisa 24 juli, 2017 on 15:31 Svara

  Så fin topp och hur snygg är inte du. Din nya hårfärg, i love it!

  Vad jag känner igen mig detta, är precis likadan ? Tyvärr svider plånboken där ??

  • Evelina 24 juli, 2017 on 22:43 Svara

   Tack snällaste du!! ??❤️
   Haha ja plånboken hade gärna fått vara tjockare alla dagar i veckan ?

 2. Emelie 24 juli, 2017 on 17:17 Svara

  Alltid kul att få shoppa och uppdatera garderoben! 🙂 Toppen var superfin!

 3. Marlene 24 juli, 2017 on 18:27 Svara

  Åh jag måste verkligen uppdatera min garderob. Först gått ner i vikt och sen gravid med en treveckorsbebis härhemma nu. Längtar efter lite roliga nya kläder och klä sig mer ordentligt. Känns som jag bott i mina mammajeans ett bra tag haha 🙂

  Men får nog ha lite is i magen så jag ser om det ska trilla av några fler kg nu i amningen och eller några kg vill släppa efter förlossningen bara. Men så skönt det ska bli med nytt och fint 🙂

 4. Jennifer från Finland 24 juli, 2017 on 19:18 Svara

  Känner verkligen igen det där med att vilja slänga ut allt i garderoben! Vill verkligen hitta MIN stil.

 5. Anna 25 juli, 2017 on 07:39 Svara

  Tycker du har så ljust och vackert i ditt hem. Kram

  • Evelina 25 juli, 2017 on 19:32 Svara

   Tack snälla! ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna