VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HOS SVÄRFÖRÄLDRARNA

Spontant blir ofta det bästa. Vi stannade hos svärisarna tills långt efter minisarnas vanliga sovtid men så får det bli på semester ibland. De lekte på så bra i pyjamasarna men vi packade in oss i bilen så fort vi märkte att de (Aston) började gå mot övertrött. Bilstolen som suttit i passargerarsätet monterade vi om så de både satt bak eftersom Idun ville det och när de båda somnat bytte jag plats till passagerarsätet. Minns inte sist jag och M satt bredvid varandra i bilen haha, så det var lite mysigt. En bra fredag trots avskedet på morgonen!


Kommentarer


  1. Linnea 28 juli, 2017 on 19:50 Svara

    Hej!
    Jag undrar vad du har för barnstolar? Jag ska snart byta från babyskydd för lillebror och jag skulle vilja ha han placerad bredvid storasyster på 2år så som dina sitter ?

    • Evelina 28 juli, 2017 on 20:16 Svara

      Vi har en Maxi cosi mobi och en besafe izi plus. Båda är toppen och får högsta betyg från oss 🙂 Mobin är något smidigare pga att man kan fälla stolen utan att sätena framför påverkas, med izi plusen måste man justera ryggstödet på sätet framför. Alltså om barnet ska sova i och man vill luta bilbarnstolen behöver vi fälla upp ryggstödet på passargerarsätet. Det besafen har som fördel framför maxi cosin är att den känns exklusivare i tyger och sådär. Lite mer comfort typ. Men som sagt, båda är alla tummar upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna