VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ETT JOBBIGT HEJDÅ

Igår hade vi spelkväll ända fram till tolvslaget (nästan). Sista kvällen med Elion innan 3 veckor ifrån fick bli hans dag fullt ut. Borås djurpark, mamma-son-prommis, middagsmeny enligt hans önskemål och så spel fram till egentligen alldeles för sent. Ville inte gå och lägga mig alls, bara vara mer med honom. Men nu har han åkt och mitt hjärta blöder. Ska försöka tänka på hur kul han kommer ha hos farmor och farfar när det känns allra jobbigast.


 Våffelfrukost hann vi med innan F kom förbi och hämtade Elion i morse.Direkt efter gick jag till gymmet, sa redan igår till M att jag kommer behöva tid för mig själv efter att Elion har åkt och träning kändes som bästa alternativet för att samla mig. Körde hårt på gymmet innan en springtur (varvade gång och löpning). 

Nu är vi på väg till svärföräldrarnas stuga lite spontant, vi skulle dit imorgon egentligen men omständigheterna ville annorlunda. Svärfar mådde nämligen inte bra imorse och det var tal om att de behövde hjälp för att komma hem (svärmor har inte körkort) så vi åker dit ifall ifall. Men nu verkade han må bättre igen som tur är. Ska blogga ikapp imorgon tänkte jag, igår ville jag som sagt ägna all min tid åt Elion och ha en riktigt härlig familjedag med total närvaro så iPhonen fick semester 🙂


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna