VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HÅRLYXIGT

Jag drömmer väldigt mycket just nu. Varför gör man det olika mycket i olika perioder? Bearbeta tankar, händelser och dagen (och sitt undermedvetna?) tänker jag att drömmar är så kanske man drömmer mer om man även funderar mer? För någon natt sen var det en helknasig dröm. Jag träffade bl a min morfar för första gången. Han lever nämligen inte och har inte gjort sedan min storasyster låg i magen (han dog nån månad innan hon föddes) så vi har aldrig sett varandra. Det var ju en rätt konstig upplevelse, att träffa någon man aldrig mött och heller aldrig kommer möta. Det mesta glömmer jag bort under dagen, men den drömmen minns jag fortfarande. Något trevlig möte var det tyvärr inte, antar att det har att göra med efternamnsbyte och att vissa anser att jag inte ska heta det jag heter. Vårt nuvarande efternamn kommer nämligen från min morfar.

Min morgon började med ett frisörbesök vilket kändes extra lyxigt just idag för att pigga upp i Elionsaknaden. Mörka och ljusa slingor, askblond nyansering och olaplex. Plus en minitoppning på typ 1 mm eftersom det inte var så länge sen senast. Nöjd tjej hej!

Nu åker vi ut till stugan för att grilla och åka båt. Sommarvärmen är tillbaka!


Kommentarer


 1. Hanna 22 juli, 2017 on 20:04 Svara

  Det här inlägget påminner mig om när jag som barn var hos min mammas syster. Min mormor dog långt innan jag föddes. Mamma var 18 när hon dog. Jag grät iallafall helt hysteriskt en morgon för jag så gärna ville träffa min mormor.

 2. Anna 22 juli, 2017 on 20:58 Svara

  Jättefint! ???

 3. Sofie 22 juli, 2017 on 22:00 Svara

  Har inte drömt en dröm på evigheter. Konstigt nog drömde jag något i natt minns jag men inte om vad.
  Intressant det där… tror precis som att det är som du skriver att man drömmer mer när man grubblar över något eller många förändringar på g.
  Styrker min teori då jag är väldigt harmonisk just nu i mitt liv och inga stora beslut eller ändringar på g. Så skönt då det varit massor de sista 4åren…

  Kram Sofie

 4. Amanda 24 juli, 2017 on 21:37 Svara

  Vad fin du blev i håret! Jag ska själv till frisören på fredag och funderade på något liknande. Har aldrig gjort olaplex, blev du nöjd? Vad kostade det ca? ?

  • Evelina 24 juli, 2017 on 22:43 Svara

   Tack snälla! Hmm tror det kostar några hundra extra och ytterligare några om man vill ha med steg 3 på flaska hem. Lätt värt det om håret är lite slitet ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna