VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MINIBOSSARNA

Jag kände för en liten shoppingtur idag, det gjorde ju inte barnen såklart. Men skam den som ger sig. Man vet ju inte innan man testar haha. Köpte strumpor till Elion åtminstone och vi åt en riktigt god lunch. Sen åkte jag faktiskt iväg en sväng själv när bilen var hämtad och M hemma. Man blir galet effektiv utan barn. En kjol och fyra t-shirts på typ en halvtimme. En dag i Ullared nästa vecka med fin vän ska bli underbart, bara få strosa i lugn och ro och inte behöva hålla koll på någon.

Promenera fick jag inte heller göra. Blev visst utröstad 3 mot 1 om att ta bussen 😉Gå till mataffären fick jag iaf göra, 1 km totalt eller vad det blir hahaBlev glad när jag såg en ny tidning i brevlådan – den gick nästan att läsa. Tack postnord för den!


Kommentarer


 1. Izabella 20 juli, 2017 on 08:13 Svara

  Hej Eve<3
  Jag läste ju din blogg frenetiskt fram tills för några år sedan, och nu har jag hittat tillbaka och sitter här på jobbet mellan samtalen och plöjer igenom sida efter sida. Du är fortfarande en sådan inspiration och ditt liv är en dröm som jag någon gång hoppas går i uppfyllelse. Nu vågar jag drömma igen i alla fall, det har varit så svårt sedan Gabriel dog att ens tänka mig barn osv. Det var ju han jag skulle göra allt det där med! Den drömmen dog med honom men nu får du mig att väcka den igen, i alla fall litegrann. Tack!

  • Evelina 20 juli, 2017 on 09:41 Svara

   Åh finaste du. Kan inte ens föreställa mig den sorgen du bär med dig. Du är en KÄMPE som tagit dig igenom den och börjat våga drömma igen. Du kommer bli redo att fortsätta men du gör helt rätt som låter det ta tid. Det måste det få göra. Största styrkekramen och massa kärlek till dig <3

   • Izabella 24 juli, 2017 on 07:44 Svara

    Tack <3 <3 <3

 2. Anna 20 juli, 2017 on 09:05 Svara

  Visst är det tråkigt när posten är trasig men lite väl mycket klagande från din sida – säker på att det är postnord din ilska ska riktad emot och inte ditt förhållande? En man som aldrig är hemma för att bara syssla med sin hobby på fritiden, förstår inte varför ni ska behöva ha så bråttom med bygget av stugan.. vill han inte ha ett förhållande med sina barn? Min pappa var ofta borta då hade ett heltidsjobb plus ett ”hobbyjobb” och idag kan inte jag påstå att jag har roliga minnen från min uppväxt där pappa är med…
  iaf, se till att du får minst lika mycket ”egentid” som M tar sig, även om han är mer rastlös…

  • Evelina 20 juli, 2017 on 09:39 Svara

   Men oj! Säga vad man vill om Ms stugbygge, men en aktiv och närvarande pappa är han definitivt trots det. Är helt säker på att mina barn aldrig kommer känna att de har saknat en pappa under sin uppväxt – för han finns där. Bråttom med stugan har man ju pga bygglov tex 😉 OCH inte minst för att faktiskt utnyttja en fastighet som annars står och kostar mer pengar än vårt radhus.

   • Anna 20 juli, 2017 on 14:32 Svara

    Han kanske är otrogen när han ”åker till stugan”…

    • Madeleine 20 juli, 2017 on 14:53 Svara

     Fruktansvärt onödig kommentar! Undrar vad du får ut av att skriva sådär?

    • Sandra 20 juli, 2017 on 15:05 Svara

     Kommenterar aldrig men herregud ”Anna” vilken onödig kommentar. Du verkar inte vara nöjd med bloggen så rekommenderar dig till annan läsning och även att sluta spekulera vilt om andras liv.

  • Agneta 21 juli, 2017 on 10:48 Svara

   Jag brukar ofta tänka att du är så otroligt positiv och glad ”trots” fullt ös med tre barn varav två minisar. Har aldrig känt att du klagar, tvärtom. Du gör ett superjobb! Sen är det ju så, M fixar ju i stugan för familjens skull!
   Ha en fin dag och tack för bra blogg?

 3. Elina 20 juli, 2017 on 11:35 Svara

  Men det är väl klart man ska få klaga? Både på postnord och att det blir kämpigare att ha fullt ansvar för barnen än när man är två hemma. Sitter lite i samma sits. Min man jobbar på övervåningen nu när han är hemma och jag gör utflykter med barnen. Även om det är helt självvalt att ha det så vissa dagar för att övervåningen någonsin ska bli klar så är det klart att det är roligare när vi hittar på nåt tillsammans. Vore ju konstigt annars!

 4. Marie 20 juli, 2017 on 15:29 Svara

  Tråkigt! Hoppas du får en ny utskickad ? Kram

 5. Susanna 20 juli, 2017 on 16:54 Svara

  Hade varit kul om du ville visa dina klädfynd!! ?

  • Evelina 21 juli, 2017 on 08:39 Svara

   Will do 🙂 Kram!

 6. Camilla 20 juli, 2017 on 20:02 Svara

  Kommentaren om otrohet var ju så absurd så att den nästan var rolig.

 7. Josefin 20 juli, 2017 on 23:10 Svara

  Då jag själv jobbar på posten så kan jag lova dig att det inte är en postanställd som skadat din post med vilja. Buntar med tidningar kan ibland bli så i maskinhanteringen. Alternativet för oss är att inte dela ut din tidning alls om den ser ut sån, men det tror jag inte skulle vara mer populärt. Reklamera hos Amelia så får du en ny.

  • Evelina 21 juli, 2017 on 08:38 Svara

   Ok, tack snälla för din input!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna