VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖRNYELSELUSTA

För ett tag sen när vi satt ute i trädgården och pratade renoveringsplaner skrattade M och sa något i stil med ”men du vet ju hur vi är, vi kommer inte bo kvar här för alltid”. Jag blev något paff, eftersom vi faktiskt har ”bestämt” att vi ska bo här – man kan såklart aldrig veta) men vi ska renovera upp hela radhuset samt bygga ut. Vi får nog tänka till några vändor till helt enkelt men jag vet faktiskt inte om vi kommer kunna bestämma oss helt?

För min del skulle jag gärna flytta till utkanten av stan för att få nybyggt och fräscht men där delar vi väl inte riktigt samma vision. Men oavsett är jag SÅ sugen på en förändring hemma. Tycker allt är så tråkigt liksom. Sen att jag inte riktigt vet vad som ska ändras är en annan femma. Hoppas på att få lite inspiration framöver.

3d40701f-666d-4d69-9068-dd4a015467c8 67f6dd55-41c3-464d-9918-19e035022045

Livia soffbord / Savona soffbord

Nytt soffbord står högt upp på (min) önskelista i alla fall. Gärna i marmor.


Kommentarer


 1. Elin 20 juli, 2017 on 23:05 Svara

  Åk och köp lite nya kuddfodral! 😉 Haha nej jag skoja bara, vet exaakt känslan! Måla om nån vägg brukar ju funka för mig när man vill ha lite nykänsla.. ?
  Är också så velig med boende, fast att vi måste verkligen flytta snart då vi bor så trångt nu. Är ett rum kort och det vore nice att få lite större kök än det mini vi har nu, en till toalett eller en tvättstuga! Men jag velar fram och tillbaka på vad man vill prioritera. Bo kvar i samma område, dyrare/mindre hus men att barnen slipper byta skola eller flytta minst 1,5 mil från stan för och kunna köpa ett billigare hus.. Känns som jag aldrig kommer kunna bestämma mig hur vi ska göra!
  Tänk att ni har tid och känna in det nu undertiden du pluggar, ni kommer känna vad som känns bäst då tror jag. Plus att ni ju undertiden kan kika lite sporadiskt på hus i andra områden för och få lite känsla för om ni tror ni skulle föredra en flytt framför utbyggnad eller inte.
  Kram

  • Evelina 21 juli, 2017 on 08:47 Svara

   Hihi jamen nya kuddfodral brukar göra susen! Jag ändrade om lite med tavlor faktiskt, känns genast bättre men jag skulle vilja göra något med stolarna till matbordet med nu känner jag haha.
   Hoppas att ni hamnar där ni kommer trivas och känna att ni vill stanna! Det är SÅ SVÅRT, byta hus är ju inget man vill göra var och vartannat år direkt 😉 Kanske får göra så, men jag känner ändå att vi är rätt låsta häromkring för att ha nära Ms föräldrar.
   Kram!

 2. JUNITJEJ 21 juli, 2017 on 23:30 Svara

  Så fina bord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna