VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DET KÄNNS REDAN JOBBIGT

Det känns verkligen trist att bilen flippade idag, inte bara för att dagens planer uteblev men även onsdagens planerade trip ställs in och det kan såklart påverka hela Ms semester. Bil och släpkärra är nämligen två nyckelord den här sommaren då stugrenovering är planerad. Vi får se. Efter kvällen känns det iaf något bättre, Elion var glad efter badandet och vi spelade Uno i vanlig ordning innan sängdags för honom. Det är så mysigt att få tid med bara honom nu på sommarkvällarna när han är uppe ganska mycket längre än sina småsyskon. Ett glas vin blev det också, och glass. Idag igen 😉

Okej bilen är kanske inte den egentliga anledningen till att jag blev depp idag. Största anledningen är att Elion åker iväg i veckan och det känns redan jobbigt. Det gör mig extra känslig kan man nog säga utan att överdriva.

Kvällens promenad satt där den skulle. Så vackert. Att detta är 1 km från vår ytterdörr gör att jag känner mig dum som klagar på att jag vill bo nära skogen istället. Men skogen är liksom lugn för mig, som vatten kan vara för andra. Vilket föredrar du?

Sen började vi kolla en för oss ny serie – Orphan black. Verkar spännande!


Kommentarer


 1. Ulrika F 17 juli, 2017 on 23:01 Svara

  Här kommer en kram! För mig är det vattnet som ger mig lugnet. Så pass att vi var och tittade på hus, men maken ville inte flytta. Då fick vattnet komma till mig, vi byggde pool istället. 🙂

 2. Anna 18 juli, 2017 on 10:37 Svara

  Bor vid en sjö och har relativt nära till skogen, tycker om att ha nära till båda.

  By the way, tycker det var så sött när dina barn hade t-shirtsen med samma text häromdagen. Var är tröjorna i från?

  Kram

  • Evelina 19 juli, 2017 on 08:29 Svara

   Vad härligt med närhet till båda! Kanske får flytta ut till stugan sen ?
   De är från h&m, köpta för inte så längesen ?

 3. Agneta 18 juli, 2017 on 12:52 Svara

  Min gosse åker iväg med sin pappa idag. Känner mig lite nedstämd över det även om det går bra och jag vet att han har det toppen på alla vis. Samtidigt som jag kan njuta över att hinna med en massa i ”lugn och ro” så är det något som fattas mig. Jag är inte hel eller helt bekväm i att vara utan honom, så är det bara. Blir liksom lite sorgsen eller nåt.

  • Evelina 19 juli, 2017 on 08:29 Svara

   Kärlek till dig ??? vet precis hur du känner och det är inget annat än skit ? man är inte helt hel som du skriver. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna