VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VILKEN BESVIKELSE

Packade in oss i bilen i morse för att köra mot Borås djurpark, något vi alla såg fram emot. Men vår bil som varit lite trött på sistone la av helt i Göteborgsbacken så även om den startade igen efter omstart så vågade vi inte köra så långt. Planerna ändrades alltså helt och istället lyckades M få en tid på verkstan på onsdag. Vi får se vad domen blir. Stort fail på den här dagen hur som. Självklart kan vi åka en annan gång, men med tanke på att Elion åker till Norrland om bara få dagar var alternativen idag och imorgon. Nu har vi en chans till på torsdag men det beror på vad de säger om bilen på onsdag. F var världens bästa som sa att de kan åka på fredag istället för torsdag, så vi får en chans till.

Frågade Elion vad han ville göra istället. Åka skridskor svarade han haha. Det blev att åka till badhuset med sin pappa och farbror, så något roligt får han göra idag i alla fall.
img_0163.jpgimg_0162.jpg

Trädgården är åtminstone alltid en trogen back up-plan

Idun kom in innan och hällde en liter klöverblommor på soffbordet. Måste du lägga dom där undrade jag? Dom bor väl här svarade hon haha.


Kommentarer


  1. Marie 18 juli, 2017 on 08:51 Svara

    Tråkigt med bilen. Hoppas det går fort att laga den 🙂 Måste säga att när du skriver nåt om F så blir man så glad över hur fin eran relation verkar vara.. så underbart för Elion (och de andra barnen också såklart eftersom de inte är dålig energi någonstans) Tänk om alla skilda föräldrar skulle kunna samarbeta för barnens bästa som ni alltid verkar göra. Hjälpa varandra med både flytt och Elion för för hans bästa. Underbart! Hoppas ni är stolta över de.. både du , M och F 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna