VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

STADSPARKEN!

Vi har haft lekdejt med Cissi & co idag igen, i Stadsparken. Hon och jag och våra tillsammans 6 barn. Stundvis kunde jag väl känna att två vuxna på sex barn var lite lite, speciellt när det var väldigt mycket folk där i dag. Jag kan förstå att ”alla” var där idag, en perfekt sommardag när barnen vill leka.

Stadsparken ligger väldigt nära där jag bodde innan, så jag var där väldigt mycket oftare förr.

 

Utsikt över stan har man här minst sagt

Det finns inte bara en enorm lekplats i Stadsparken. Man kan även titta på djur bl a. Aston skulle minsann gå i den brantaste backen själv haha. Det syns inte på bilden, men brant var det.

 

 

 

Finkostymen på!?

 

Vi kikade även in på Fågelmuseumet, första gången för mig och barnen men det var en riktig höjdare.

 

 

Ett helt fantastiskt gäng!

 

Tro det eller ej, men forfarande efter snart 1,5 år som trebarnsmamma kan jag knappt förstå att JAG har haft sån tur. Att de där tre är mina älsklingar. Är så stolt över dom att jag nästan spricker!

Efter Stadsparken handlade vi och har pausat hemma en kort stund. Tänkte bara hem och packa in maten men så såg jag miljoner saker som behövdes ordnas. Nu ska vi ut till stugan och hälsa på pappa M. Grilla korv till middag men främst vara leverantörer av en spade vi hade här hemma i skjulet.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna