VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PLAYDATE

Playdates är verkligen en härlig aktivitet i en mammas värld. Barnen får leka, mammorna umgås med andra i liknande situation i livet och man tar det lite som det kommer. Jag och barnen åkte hem till Cissi och hennes barn efter lunch. Elion är kompis med hennes två äldsta söner och så har hon även Charlie som är mittemellan Idun och Aston i ålder. Minstingarna hade så kul tillsammans, det var första gången de lekte. Och första gången jag och Cissi umgicks själva, vi har träffats på en middag ute på stan för länge sen plus lämnat barnen hemma hos varandra. Hon och hennes sambo ska gifta sig om en månad, det var urmysigt att få höra om deras planer och detaljer kring bröllopet.

 

Kalasgod kladdkaka och andra godsaker serverades på altanen.

För mig är det nostalgi att vara på den sidan av stan. Den sidan som fortfarande känns lite som hemma, det var där jag bodde när vi flyttade till Jönköping och bodde de första åren här. Jag saknar lugnet där, och närheten till skogen. Skog går nog före att bo nära vattnet för mig, även om vi bor fint nu med.

När vi kom hem hade M grillat lax till middag, svärföräldrarna kom och sa hej och stunden innan nattning gick jag bort till gymmet. Nu kan jag inte lyfta armarna haha. Skulle skaka vällingflaskorna men fick liksom ta stöd av den andra armen. Ja jisses, man kan nog säga att det är dags att börja använda gymkortet igen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna