VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖRSÄKRINGAR IS THE SHIT

Gårdagens jag i en av mina tyllkjolar som jag shoppat i sommar, denna från H&M syns även i min nya header.

Jag har bokat en frisörtid nästa vecka men vet inte riktigt vad jag ska göra. Det är närmre 20 veckor (!) sen jag var där och slingade men ändå stör jag mig inte på utväxten. Den smälter in rätt bra mot vad den brukar göra. Men jag vill ändå få det mindre helblont tror jag (det blektes massor i Grekland) och neutralisera de gula tonerna med en askblond toning. Den askblonda toningen och en olaplexbehandling är det jag längtar mest efter.

Idag vaknade jag stel som tusan i överkroppen. Ovant med träningsvärk men härligt att känna att kroppen har jobbat. Bara promenader och några hemmaövningar då och då maximerar inte mig direkt så jag tror ändå att gymkortet får vara kvar tills vi ordnat gym i garaget. Måste säga att M är extra grym för tillfället som har gett mig sovmorgnar alla dagar på sin semester hittills eftersom jag varit så obotligt trött.

Cykling står på schemat idag. Kanske en tur till Gränna hamn, där är det så vackert och ett sommarmåste om man bor kring Jönköping. Lämna in min telefon på Tre ska jag göra också. HUR glad blir man inte när man inser att man för en gångs skull tackade ja till en extra försäkring? Sen hade vi visst även en utökad hemelektronikförsäkring också så den hade varit nästa steg. Försäkrngar är grymt men den mest grundläggande föräkringen blir att köpa ett iphoneskydd.

 


Kommentarer


 1. Katta 14 juli, 2017 on 19:25 Svara

  Så snygg kjol!
  En fråga från en mamma till en annan. Lever också med en man där jag har två barn sedan tidigare. Än har vi inga gemensamma. Detta gäller en fråga om ekonomi och du får självklart avstå från att svara. Hur ser ni på att du har ett barn sedan tidigare? Betalar du för Elion extra, tänker som under resor, kläder, tivoli, utflykter? Eller betalar ni gemensamt? Att M ser Elion som sin familj och ser det som självklart att man delar lika?
  Nu har ni ju gemensamma barn också så det blir lite skillnad men tänk innan dem och hur ni tänker rent generellt?

  • Evelina 14 juli, 2017 on 20:01 Svara

   Vi tänker nog så, vi är EN familj och vi betalar lika/gör ingen skillnad på mina och dina pengar rättare liksom. Minns knappt hur det var innan Idun och Aston kom, men tror nog det var så då med faktiskt. Just kläder t ex är det i princip bara jag som köper medan M betalar mer för huset ex. Men det är ju som sagt väldigt olika hur man väljer att göra, hoppas att ni hittar just ER balans. Att bråka om pengar tycker jag är väldigt onödigt men jag vet ju att det är en verklighet för många, jag tycker även att det är FEL FEL FEL om mannen inte ska betala mer medan kvinnan är föräldraledig mer ex. I mina ögon är man en familj som tillsammans ska hjälpas åt för att alla ska ha det lika bra <3

 2. Katta 15 juli, 2017 on 12:05 Svara

  Stort tack för ditt svar!
  Här tänker vi väldigt olika visade det sig. Får hoppas vi hittar en balans som är okej för båda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna