VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TID FÖR MIG

Igår hade jag en biodejt med Karro, det var faktiskt rätt skönt att smita iväg mitt i nattningen. Det händer inte ofta, men emellanåt är det inget annat än just skönt att känna sig ”fri” och slippa en så simpel sak. Få lite andrum liksom och vara sig själv utan barnen. Ni som vet, ni vet ;). Det har varit mycket barnansvar på mig den senaste tiden och trots att M har semester, så igår var välbehövligt. Jag fullkomligt älskar att få vara föräldraledig nu över sommaren, men det är ändå skönt att vara två om barnen så att ett break inte behöver vara långt bort.

 

Min fina dejt

 

Vi var ute i så god tid så vi kunde sitta och prata ikapp en stund innan. L O V E L Y !

Sen såg vi nya Spidermanfilmen och jag var faktiskt inte alls imponerad!? Känns konstigt, jag brukar älska ALLT på bio liksom. Vet inte om det var för att jag frös nästan hela filmen, note to self är att inte gå in i biosalongen med kjol fler gånger. Tur jag har överrörliga leder, fick fläta benen om varandra typ haha.

Den här torsdagen startade också med Karro-tid, vi gick på prommis hon, jag och mina tre barn. Var härligt med motion som start på dagen. Hade träningsbyxor på för att se om jag fick feeling på att gå till gymmet sen haha. Men först väntar playdate! Med en för mig ganska ny vän men Elion har lekt mycket med hennes två äldsta söner. Vi har även en gemensam vän i Nadja. Och Fredrik som tillsammans med Elion hängt en del med hennes familj. Världen är liten.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna