VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ALLT BLIR ROLIGARE I EN TYLLKJOL


Puh! Flera timmars städning har det blivit. Ganska välbehövligt kan jag lova eftersom det var väldigt dammigt på sina ställen. Dammsuga är jag ”bra” på, men att dammtorka… Not so much! Vågar jag skriva när jag gjorde det senast? 1 år sen på en del ställen haha. Vissa ställen kanske jag inte gjort det på någonsin sen vi flyttade in för 2 år sen? Men nu snackar vi typ högst upp på skåp, hyllor och tavelramar, det man inte ser (och alltså inte stör sig på). Kändes i alla fall lite roligare med en tyllkjol på hehe.


Elion leker med kompis och minisarna har lekt superbra med varandra. Nu kollar de på Greta Gris och jag tänkte bläddra lite i min tidning. Ikväll ska jag på bio! Längtar.


Kommentarer


  1. Johanna 14 juli, 2017 on 15:00 Svara

    Hej! Vart har du köpt den T-shirten? Så fint med ton i ton till kjolen.

    • Evelina 14 juli, 2017 on 19:56 Svara

      Ja ibland kan det kanske bli för mkt men tyckte dessa passade ihop haha 😉 T-shirten är tyvärr från Lindex förra året eller kanske rentav förförra. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna