VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LAZY DAYS

IMG_2620

Det är inte bara vacation mood som är on på mig, även någon form av lathet. Jag skulle kunna skylla på att jag är så trött hela tiden, men jag vet ju också att träning GER energi. Framför allt ger den en starkare kropp och den behöver jag. Känner i ryggen att jag behöver styrkan igen så det jag ska fråga mig själv är träna hemma mer eller gå till gymmet. Och hålningen liksom bara sjunker ihop för varje dag. Just nu har jag ett gymkort som bara tickar och det stör mig. Ska nog börja med att frysa det i 2 månader och känna efter. Fler som har ett gymkort som inte används? Min kära man har det också men han jobbar ju på i stugan istället och säger att han ska börja träna men det är ju det där med tiden. Fast han ska springa action run om en månad så han måste ta tag i det igen haha.

Idag kör han på i stugan en stund och sen skulle han åka och hämta ett fönsterparti han hittade igår, till uterummet. Jag och barnen ska roa oss i vanlig ordning med soffmys och frukost nu först och sen nån promenad till någon lekpark. Underbart att sommaren är tillbaka, nu har det ju inte regnat på flera dagar… 😉


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna