VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

1 ÅR & 4 MÅNADER

Nu har lillskrutten blivit 1 år och 4 månader och han är så ROLIG! Den senaste veckan har jag fått höra flera gånger att han blivit så stor. En egen liten person liksom. Och det är så jag själv också känner. Min minsting börjar bli stor! Fast fortfarande väldigt liten och kommer vara länge till såklart hihi.

Jag spontanbjöd med svärmor till stugan innan också och hon ville gärna hänga på. Eftersom våra föräldrar bor en bit ifrån varandra blir det sällan att de ses, så självklart gäller det att ta tillvara på tillfällen som ges. M river på bra i stugan och jag blir lite pirrig i magen emellanåt när jag tänker på hur mycket som faktiskt kommer att hända på kort tid nu. Känns som att vi lyckats få en bra balans i semesterschemat – mycket stugbygge men även flera småutflykter.


Kommentarer


 1. Angelica 11 juli, 2017 on 20:46 Svara

  Hejsan Evelina! Har följt din blogg ett bra tag och tycker du verkar vara en sån härlig person och dina barn så söta och härliga!

  Jag flyttar (förhoppningsvis, antagningen kommer på torsdag.. ) till Jönköping i augusti för att plugga och tänkte bara höra om du har några tips på härliga platser i Jönköping? Var är härligt att hänga, promenera, springa eller bara vara? Jag tycker Jönköping verkar vara en fantastisk stad så jag längtar som en tok! Kramar

  • Evelina 11 juli, 2017 on 20:51 Svara

   Men vad spännande! Och tack snällla för fina ord! Välkommen hit ? Vad ska du plugga? Flyttar du själv hit eller har du sambo/familj?
   Kram!

   • Angelica 12 juli, 2017 on 22:32 Svara

    Antagningen kommer imorgon, men tror jag kommer in. Media och kommunikationsvetenskap har jag sökt. Jag flyttar själv men min bror bor där uppe sedan ett år tillbaka!

 2. cornelia 12 juli, 2017 on 22:06 Svara

  Vilka fina sandaler! Får man fråga vad det är för märke?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna