VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TAK PÅ KOJAN!

Kojbygge (ett år senare har den äntligen och i alla fall ett tak) småprommisar och en sprucken iPhoneskärm (?) har den här dagen bjudit på. SÅ irriterande, det var min nya 7:a men men. Det är som M sa bara pengar… Mycket sant men jag behöver byta skärmen innan jag kan släppa det hela tror jag 😉

Kvällen har varit toppen och vägde upp den spruckna skärmen – spelkväll i uterummet med drinkar och sen två avsnitt Orange is the new black med glass i soffan. Älskar att M inte ska till jobbet imorgon. Fast det blir stugbygge (eller rivning blir det ju numer ett tag) för hans del och jag ska lämna Elion hos mormor och morfar så det blir ingen första semesterdag tillsammans. Ändå härligt, att vara båda hemma med barnen från morgonen och allt vad den innebär!


Kommentarer


 1. Sandra 10 juli, 2017 on 13:29 Svara

  Bytte skärm på min 6s i våras (1600kr) och häromdagen lyckades jag spräcka skärmen igen. Jag skickade efter en ny skärm för 150kr så nu ska jag bara få nån lite händig att byta. Känns inte värt lämna in den igen. Även om det är världsliga ting så blir man lite sur (framförallt finns det oftast roligare saker att göra för pengarna).

  • Evelina 11 juli, 2017 on 10:09 Svara

   Jamen så är det ju. Du har ingen försäkring som täcker?! Jag har visst två ????

 2. Sandra 11 juli, 2017 on 11:31 Svara

  Nej ingen drulle eller så, bara vanlig var nu sån heter och då blev det inte värt det.
  Skönt du har det ???

  • Evelina 11 juli, 2017 on 12:33 Svara

   Nej det förstår jag då. Skit också! Så onödiga pengar som du säger. Kram!

 3. Sandra 11 juli, 2017 on 11:32 Svara

  *vad nu sån heter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna