VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LISEBERG – MITT SOMMARMÅSTE

Det blev visst en hel dag på vift! Vi åkte hemifrån i morse, mot min pappa & co för att lämna Elion som ska sova där inatt. Sen tillbaka mot Jönköping men förbi hemma och ut till stugan för att äta lunch med M. Därefter stannade vi till hos farmor på hemvägen, och blev kvar i två timmar haha. Aston var så söt när vi kom dit, ställde sig nedanför henne, sträckte upp armarna och när när hon hade lyft upp honom gav han henne världens mysigaste kram. Han har verkligen öppnat upp sin sfär för andra på sistone och det är så fint att se.

Har ju fortfarande inte hunnit visa er bilder från helgens Lisebergsbesök så de kommer här! Gårdagen tillbringade vi i trädgården mest hela dagen och bara var. ÄLSKA semester.

 

Lagom tills vi var FRAMME vid Liseberg somnade den här lille skrutten haha. Han tokvägrade hela vägen (1,5 timme) så det var en sådär härlig biltur dit. Men sen sov han gott!

 

 

Vi mötte som sagt upp barnens mormor och morfar och deras yngste son för en dag på Liseberg. Tanken var att min syster med familj skulle mött upp också men det blev tyvärr inte så.

 

 

Tittooot som Aston brukar säga 😉

 

 

Haha alltså detta… Idun har precis vunnit Lisebergs största mjukisdjur men hon tar sin lilla lilla gris som jag plockade upp åt henne i en maskin, och säger här kan du sitta till den. Den lilla grisen är fortfarande favoriten av de mjukisdjuren som följde med hem. Greta Gris kallar hon den, efter barnprogrammet med samma namn.

 

 

Trångt much Aston?! Vi fick gå ut med den till bilen efter en stund 😉

 

 

Hihi Iduns favoritkarusell! Till och med jag tyckte den var lite rolig, i alla fall den roligaste av alla de karuseller för minisar som vi åkte 😉

 

SOM han skulle springa ♡

 

 

Bästa storebror som vi såg emellanåt, han var såklart busy att åka karuseller med Anton

 

 

Minisarna fick körkort för både bil och båt 😉

 

 

Tack för den här gången!

Liseberg är som sagt mitt sommarmåste och hjälp så skönt det var att vara fler vuxna i sällskapet. Jag och M åkte en karusell tillsammans och det var jättemysigt. Ja mormor och morfar erbjöd sig att vi fick gå iväg ännu mer och till och med äta middat själva, men ne, det kändes onödigt eftersom vi ville vara där tillsammans. Dagen blev helt perfekt.

 


Kommentarer


 1. Nicole 10 juli, 2017 on 21:17 Svara

  Men så lustigt! Jag var där med mina kollegor samtidigt, och en tjej i vårt gäng pekade på er dubbelvagn med jätte-gosedjuret och sa ”vilken lycka för ett litet barn att vinna en sån”. Så så synd att jag inte var tillräckligt uppmärksam för att se att det var ni! Jag har ju följt din blogg i en himlans massa år! Kram på dig <3

  • Evelina 11 juli, 2017 on 09:26 Svara

   Nemen! Kanske blir en ny chans någon gång ?☺️

 2. Madeleine 11 juli, 2017 on 07:44 Svara

  Måste fråga var din jacka är köpt? Så snygg!

  • Evelina 11 juli, 2017 on 09:26 Svara

   Den är från Only men förra året ?

 3. Mikaela 11 juli, 2017 on 08:07 Svara

  Blir inte det din lillebror?

  • Evelina 11 juli, 2017 on 09:16 Svara

   Jo det är det ju ? men Maria är inte min biologiska mamma så mer för att förklara för er vem som är vem ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna