VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LISEBERG!

Vi hade mysigaste dagen igår på Liseberg med min pappa, hans fru (mormor och morfar) och deras yngsta son. Ska visa mer i nästa inlägg. För mig är Liseberg stället jag bara måste till alla somrar, det sitter i ryggmärgen med ett besök där varje år. Jag och M har varit där varje år sen vi träffades (nästan alla vintrar på Jul på Liseberg också) och nästan alla år har det tillkommit en ny familjemedlem, detta året blev det en älg 😉 .


img_4184.jpg img_4185.jpg

Idun fick välja ett nummer vid gossedjurshjulet. Hon valde nummer 6 och jag valde nummer 5 åt Aston. Idun vann, stjärnvinsten dessutom! Det roliga var att hon var mest rädd om den lilla, lilla rosa grisen som jag plockade upp ur en maskin haha. Mina barn bryr sig inte om de största och coolaste leksakerna direkt (jmfr Elion som önskade sig ett rosa paket när han fyllde 3 år, innehållet spelade ingen roll).

Vi kom hem 23 så idag är barnen trötta (Aston somnade seeeent i bilen och skulle inte ha välling), vi föräldrar också. Men så KUL det var, jag hoppas det kan bli en årlig tradition att möta upp pappa & Co på Liseberg.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna