VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LUNCHBOWLING


En serie bowling när man är ensam vuxen med tre barn varav två minisar var alldeles lagom. Egentligen var jag alldeles för trött (varit vaken sen 03 i stort sett ?) men Elion ville så gärna så då passade lunchbowling ännu bättre, med en serie. Han nöjd, jag nöjd. Och minisarna hann inte bli uttråkade av allt se men inte röra haha.

Snart väntar middag med familjen och ikväll har vi barnvakt! Kanske fel dag egentligen med tanke på våra statusar (status i plural?) men det ska ändå bli mysigt med tid på tu man hand hemifrån. Senast var väl i mars tror jag och då var det på en fest vi knappt såg varandra ändå hehe, och innan dess i början av januari. Det är tur att vi pratar och tar oss tid för varandra ändå, men dejtandet måste bestå! Däremot får vi väl (kanske mest jag) ha förståelse för att det blir mer sällan just nu när minisarna är små och vi sällan har barnvaktsmöjlighet.


Kommentarer


  1. Sofia 7 juli, 2017 on 14:18 Svara

    Ska snart på semester åt jönköpingshållet och med en 2åring och en 3 1/2 åring verkar bowling vara en bra grej om de regnar! Vart finns de och vad kostar de med en serie/timme? Med vänlig hälsning, Sofia

    • Evelina 7 juli, 2017 on 14:32 Svara

      Jag gillar racketcentrum mest! Tror det kostar 185kr/bana och timme ? vi köpte lunchbowling 90kr/per person med en serie bara. Hoppas ändå ni slipper regn ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna