VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MED HONOM ÄR DET ALDRIG TRÅKIGT

Godmorgon! Hoppas att du har sovit gott. Jag tackar för ännu en bra förkylningsnatt. Elion sover fortfarande inne hos Idun (i Astons nästa säng) och det är så mysigt tycker till och med jag haha. Att de vill vara med varandra så. Sen hänger Elion i sitt rum emellanåt på dagarna istället, en nästan-åttaåring behöver space ibland. Den vanliga morgonen är att jag och Aston brukar gå upp först och så trippar Elion och Idun ut tillsammans alldeles nyvakna en stund efter.

Idag tror jag att vi ska ta oss till köpcentret för att hämta ett paket och få motion och frisk luft på samma gång. Sen ska Elion på fotboll och sover hos F efteråt. Är så tacksam för att F tar de flesta fotbollsträningar, eftersom det är kring då minisarna ska sova. M ska till stugan idag igen och riva lite till. Även om jag vet att M brukar lösa allt han tar sig för så är jag ändå lite nervös för hur det kommer gå hehe. Att riva den gamla delen helt samtidigt som den nya ska byggas och det ska han göra helt själv. Men jag tror på honom! Hoppas hans rygg med diskbråck gör detsamma.

TokAston med byxorna på huvudet! Tänk om vi alla kunde ge oss själva ett sånt här leende varje morgon!? Älskar att han tycker att han är så jäkla kul också haha. I ett barns värld är verkligen det lilla det stora.

Igår sa M att nu springer han nästan fram. Ja han har ju gått jättelänge nu sa jag och kände liksom att det är ju ett väldigt långt tag. Men nej, det är ju bara tredje veckan han är inne på med att gå på riktigt och överallt. Jag hade gissat på det dubbla i alla fall men det är ju skönt att det inte känns som att tiden går för fort precis hela tiden. Snacka om att man vänjer sig snabbt vid förändringar.

Aston är för övrigt en riktig buse och helt klart den busigaste av dom tre. Elion och Idun har inte ställt till med några större hyss, eller ens mindre för den delen. Mer än att Elion brukade klättra lite överallt. Men Aston gör lite allt möjligt hela tiden och det gäller att hålla koll! Igår hittade jag ett par solglasögon i tvättmaskinen (när den var klar), Elion frågade varför jag hade vikt undan mattan i köket, M frågade varför jag har lagt en stekpade i insamlingen och emellanåt ligger det strumpor i toalettstolen. Han erbjuder minst sagt en händelsefylld vardag 🙂


Kommentarer


  1. Christel 5 juli, 2017 on 08:57 Svara

    Härligt go o glad liten kille du har

    • Evelina 5 juli, 2017 on 11:34 Svara

      Ja för det mesta ??❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna