VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYTT & ONÖDIGA LIVSSITUATIONER

New in (från Kappahl) till Aston som både växt så det knakat och slitit ut sina byxor

Vad hjälper när man hör en förkylning knacka på? Vila!! Jag och minisarna sov i soffan innan lunch vilket var välbehövligt. Och otroligt mysigt. Så det blev en sen lunch innan vi hämtade en kompis till Elion på fritids. Det är redan 1 månad (!) sen Elion var i skolan sist.

Hoppas sommarlovet saktar ned på tempot nu, jag vill typ vara hemma för alltid känns det som. Eller tills barnen blir större i alla fall haha. Jag är ju en liten arbetsmyra innerst inne som älskar att jobba! Om det är rätt jobb förstås. Jag har en i min närhet som har berättat många gånger hur hon vantrivs på jobbet och igår sa jag bara – byt!! Att vantrivas på jobbet tycker jag kommer på andra plats efter att vantrivas i en relation på listan över onödiga situationer i livet. Gemensamt för båda är att man kan förändra om det inte känns bra eftersom man väljer båda. Oftast, finns förstås alltid undantag men i regel tror jag att många rädda just för att ta sig ur en relation eller från ett jobb de inte blir lyckliga av. Men vet ni? Livet är alldeles för kort för något annat och även om det inte alltid blir som man tänkt sig blir det oftast bra ändå. Kanske till och med ännu bättre.


Kommentarer


  1. Marieh 5 juli, 2017 on 09:30 Svara

    Sådär tänker jag också. Jag har inte varit på mitt jobb så länge men jag trivs inte alls så nu söker jag mig därifrån. Livet är verkligen för kort för att spendera så mycket tid på ett ställe där man inte trivs.

    • Evelina 5 juli, 2017 on 09:54 Svara

      BRA! Helt rätt! Håller tummarna att du hittar något annat. Man vet inte vad det blir förrän man testar, men jag minns tydligt hur jag kände när jag bytte från vården till handel… Jag trivdes SÅ mkt bättre och ångrade att jag inte bytt tidigare 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna