VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ALLA VÄGAR BÄR TILL ROM & FRÅGESPECIAL

Nya poddavsnitt finns ute!

I avsnitt 20 pratar jag och Josefine bl a om sovtider för barnen nu när det är sommarlov, hur vi nattar våra små, undersöker vem av oss som har mest garderobsplats och om Josefines kanske kommande love weekend.

I avsnitt 21 har vi frågeavsnitt! Vi svarar bl a på om man egentligen behöver syskonvagn? Hur gick det till när vi träffade våra män? Hur får man nya vänner när man flyttar och byter jobb? Hur kommer man i form efter en graviditet? Haha kommer att tänka på när Josefine berättade i podden att hon och hennes killkompis diskuterade om all inklusive och om jag gått upp något i vikt efter min vecka på Rhodos. Han sa typ att det är regel att alla går upp 2 kg (tror jag det var) men Josefine sa att det gjorde nog inte jag med tanke på att vi har två så små med. Jag var tvungen att väga mig för att se hur det egentigen blev och hon hade rätt – jag gick inte upp nånting alls trots god mat och efterrätt två gånger om dagen, godis på kvällarna… M gick upp de där kilona, vet inte vad det säger hehe. Jag skulle kunna säga att jag sprang mer efter minisarna men förmodligen beror det på att han drack mer alkohol och än vad jag som mest höll mig till cola light och bubbelvatten (plus någon drink på kvällen typ) gjorde :).


img_3669.jpg

Hoppas att ni vill lyssna ♡Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna