VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SÖNDAG


Efter härlig sovmorgon för mig och Ms nybakade frallor vinkade vi av honom på motorcykeln (det är visst dags för trädgårdsskötsel här hemma haha) – stugan väntar! 

Igår kväll pratade vi om den stundande storrenoveringen av gamla delen och det slog mig hur otrolig M är. Otrolig, modig och cool som bygger allt på egen hand. Självlärd och lär sig fortfarande hela tiden efterhand. Jag tror inte det finns jättemånga som gör så. Dessutom gör han allt himla noga och lyckas på något sätt alltid lösa saker och ting som dyker upp längs vägen. Han imponerar på mig väldigt ofta med just det. Ett exempel, jag säger att det kanske är bättre att ytterdörren är 50 cm åt vänster. Det går inte kan han svara, men innan vi somnar eller dagen efter har han hittat ett sätt som gör det möjligt bara genom att tänka på saken. Jag älskar hans inställning om att problem är till för att lösas.

Aston sover vid min sida i soffan, Idun tittar på Ben & Holly och jag spånar efternamn (vad svårt det är att hitta något som inte redan finns!). När han vaknat ska vi köra ut till stugan vi med. Det blir mycket korv med bröd den här sommaren haha. Smidigt att ha med och grilla.


Kommentarer


 1. Frida 3 juli, 2017 on 08:59 Svara

  Min Mathias är lik din man när det gäller att vara händig. Han gör typ allt själv. Orädd att försöka sig på saker han inte gjort förr, duktig och ha ett himla driv. Nu renoverar han det sista i sitt i gamla hus som han köpte då han flyttade hemifrån. Nu bor vi ett nybyggt parhus (passar oss bättre). Vi har en bebbe på 11-månader och jag och hon brukar också åka hälsa på honom då han snickrar. Mysigt men ska bli himla skönt då han är klar så vi kan få mer familjetid ihop.

  • Evelina 3 juli, 2017 on 10:00 Svara

   Vad skönt med nybyggt ? det skulle jag också vilja ha men då skulle M klättra på väggarna. Så två renoveringsobjekt är nog vår grej trots små barn ??? men det blir ju som tur är som du säger mysig familjetid när man hälsar på i bygget också ?

 2. Karin 3 juli, 2017 on 15:26 Svara

  Hej!
  Som tur är, är min man likadan. Gör allt själv och har lärt sig allt själv från grunden. Tycker det är rätt vanligt ändå, när man väl tar tag i att köpa hus. Iallafall bland de vi känner?. Kommer bli jättefint hos er, ska bli kul att få se bilderna när allt är klart!
  Kram

  • Evelina 3 juli, 2017 on 16:27 Svara

   Det kanske det är? Jag vet ju många som renoverar själva, men jag vet ingen som gör allt från grunden och hela vägen. Inte ens vår granne i stugan gjorde det, som är i byggbranschen. Å andra sidan är det väl svårt att göra precis allt själv om man har mer tidspress ?
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna