VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HÖST-VÅR-SOMMAR

Oj oj oj… Att få Aston att sova i vagnen nowadays är visst inte det lättaste längre. Han vägrar! Vi fick pausa i lekparken på vägen för att lugna ner honom, han var så arg. Till slut somnade han i min famn och så kunde jag lägga ner honom i smyg hehe.

Inte Elion och Idun emot, att hänga i lekparker är en stor del av vår vardag. Och jag tycker det är perfekt att göra det som små utflykter, så blir det både promenad, lek och frisk på en och samma gång.

Slutdestinationen var farmor! Hon är ju världens gulligaste som köpt sandlåda till barnen.

Alltså var ÄR sommaren? Här har vi höst, vår och sommar på skift med ungefär 10 minuter per pass. Jag har frusit, svettats och nästan blåst bort, om vartannat. Nu väntar tacopizza till middag, min kära man står och gör det. L O V E L Y !


Kommentarer


  1. Mikaela 4 juli, 2017 on 10:26 Svara

    Bärsele! Vi har en Tula bärsele till vår 1,5 åring som hon somnar i varje dag. Perfekt på promenaderna då man tar sig fram precis överallt och så får barnet närheten hen vill ha!

  2. Marlene 4 juli, 2017 on 12:17 Svara

    Åh jag köpte en liknande sandlåda med sånt lock som blir bänkar till min tjej på 2,5. Suveränt att ha sådär hemma på baksidan och kunna leka när som. En hel del katter i vårt område, inklusive mina egna, så guld att kunna stänga och slippa tänka på kattbajs. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna