VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN PUNKTERING SENARE

Kikar in för att önska HAPPY LÖRDAG! Vi har haft bästa familjedagen även om M försvann några timmar till stugan. Och även om vår planerade cykeltur in till stan fick avbrytas när vi bara kommit en kilometer eller så pga punka på min cykel. För det räddade vi med minigolf vilket var toppmysigt. Och lätt att genomföra på den nivån det kan vara med en 1-åring och en 2-åring i gänget hahah… 

Min älskade man åkte och köpte ny innerslang när vi kom hem plus bytte den medan jag och Idun gick själva till affären (hur härligt som helst att få vara med bara henne en stund). Imorgon gör vi ett nytt försök att ta oss till stan på cykel – Idun vill verkligen cykla och jag vill verkligen till den internationella matmarknaden. Fast imorgon blir det tyvärr minus Elion, F hämtade honom efter minigolfen. Men det blir fler gånger, att cykla är något vi alla uppskattar som familjeaktivitet.


Kommentarer


 1. Karin B 1 juli, 2017 on 20:48 Svara

  Så trist med punka!

 2. Anna 1 juli, 2017 on 22:19 Svara

  Jag undrar bara vad som hände med easy park-tävlingen. Jag var en av vinnarna och har mailat dig. Skulle vara roligt att få lyxa till vardagen för våra små, vi lever (självvalt) night nu så vi kan vara hemma länge med våra tre små!

  • Evelina 1 juli, 2017 on 23:04 Svara

   Ja du skrev tidigare att du mailat, jag svarade att du ska maila igen. Har inte fått något från dig men försök igen!! Happilyeve@gmail.com. Maila adressuppgifter.

   • Anna 2 juli, 2017 on 21:19 Svara

    Oj det missade jag! Då ska jag Maila dig igen nu då ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna