VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÄNNU MER GRÅTT

Ännu fler grå bilder – har jag sagt att jag känner mig grå haha (behöver nog gå till frisören för att bli kvitt den känslan har jag  kommit på)? Kanske därför jag dras till det temat just nu men mina barn är ju definitivt inte grå. En eftermiddag med dom på köpcentret är en upplevelse i sig, speciellt Aston fri i leksaksaffären. Som jag avundas deras intensiva nyfikenhet och glädje över små ting. Avundas den men tänker att man som vuxen kan träna upp den förmågan. Liksom se saker och människor. Att minska på telefontid är helt klart en förutsättning för att bli bättre på det, att inte ta fokus från det som är livet. Kanske ska sätta upp mobilfria tider helt enkelt?

Minisarna sover här hemma, M kom hem ganska nyss efter att ha hjälpt sin bror att flytta och vi ska väl spela UNO i vanlig ordning innan Elion ska gå och lägga sig. Han skulle egentligen till F idag eftersom de inte träffats på hela veckan då F jobbat utomlands, men så ville Elion stanna till imorgon. INTE mig emot 🙂 Men eftersom han varit mycket mer hos oss det senaste ville jag ändå fråga F hur han känner. Han sa som jag själv känner, att Elion ju kan välja lite hur han vill göra i sommar. Snart åker de dessutom till Norrland så jag är bara tacksam att få ha honom hemma så mycket som möjligt tills dess.


Kommentarer


  1. Sofia 30 juni, 2017 on 22:17 Svara

    Jag och min man har infört mobilförbud från det att vi kommer hem tills barnen sover. Ett av våra bästa beslut. Sedan kan de komma samtal som man väljer att ta eller ej. Men inget scrollande på sociala medier. Så testa vad som skulle passa er. Helt klart värt de!

    • Evelina 30 juni, 2017 on 23:23 Svara

      Jamen något liknande! Känner att det är för mkt onödig tid, tid jag hellre vill se mina barn istället för flöden som man lika gärna kan titta på när de somnat ?? Sen är det lite annat för mig som har bloggen kanske, men det går faktiskt styra en hel del till barnens fördel också. Tack för tips! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna