VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PEPP!

Vad ska man inte göra när man är 31 år och helt ouppvärmd i kroppen? Ha springtävling med sin 7-åriga son och springa det fortaste man kan. Att jag vann säger dessutom hur mkt jag tog i eftersom jag inte brukar vinna haha. Jag kände inget just då men nu såhär två veckor efter kan jag inte ens sparka en fotboll eller göra utfall, så nånting galet blev det i lårmuskeln.

Vi pratade nämligen träning igår jag och M men jag får väl vila benen ett tag, gå mer promenader istället. Fokusera på att lära mig göra armhävningar kanske? Böjar bli pepp på att ta tag i träningen igen i all fall.

Börjar även bli pepp på att ta tag i det där med att byta efternamn! Vi ska sätta oss i helgen och spåna.

img_3300
Pepp på att resa igen är vi också, att resa med tre barn gick ju hur bra som helst! Näst på tur blir svärisarnas hus i Spanien men frågan är när. Det blir svårt när jag går i skolan (mycket praktik det närmsta året väntar) och det blir svårt att ta det som i år i anslutning till terminen. Då är det ofta 30 grader och eftersom det inte finns pool på plats (mer än möjlighet till en liten pool på takterrassen) och en bit att gå till havet vill vi helst inte åka då. Nu på Rhodos med barnpooler överallt var förutsättningarna annorlunda. Å andra sidan blir Spanien en mycket billigare resa eftersom det räcker att köpa flygresan. Härligt i-landsproblem!


Kommentarer


  1. Elina 30 juni, 2017 on 10:45 Svara

    Jag har varit lite dålig på att göra mina övningar nu när vi har varit på resande fot… MEN! I augusti är det tänkt att jag ska låsa upp träningskortet och börja gå på pass ??? min yngsta är då 6 mån och känns som att det blir lättare att åka iväg på kvällen då (när typ alla pass är…). Såå pepp på det!! ?

    Angående resor så har vi också tillgång till boende i Spanien, men har insett att det är omöjligt att få ledigt för skolbarnen i terminerna. Måste därför rikta in oss på nåt lov eller på sommaren. Och på sommaren är det ju såååå varmt där (vi var där i juli förra året ?) och på loven antar jag att flygbiljetterna rusar i höjden då ”alla” ska åka… och med fyra barn är vi snart uppe i sex flygbiljetter ? Åtminstone när yngsta blir två ? I-landsproblem var det ja! ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna