VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VILL TILLBAKA!

Vi bodde som ni vet på Sunwing Kallithea Beach när vi var på Rhodos och jag rekommenderar det verkligen till precis alla barnfamiljer. För kärlekspar som reser ensamma not so much, men för alla föräldrar och barn är det heaven. Jag väljer pool framför hav för det mesta och extra mycket med småbarn. Sunwing Kallithea ligger precis vid havet och det tar få minuter att gå dit oavsett var på hotellområdet man bor. Vi var där några gånger efter vi var klara med poolen för dagen. Efteråt är det dusch på rummet för att få bort all sand som gäller ;).

IMG_2241

Här ser man några av hotellbyggnaderna ovanför stranden. Längs den vägen mellan hotell och strand gick jag på luncherna när de små skulle sova. DEN utsikten alltså. Även på kvällarna.

  IMG_2261  IMG_2266

Speciellt Idun och Aston uppskattade att leka i sanden men vi hjälpte alla till att bygga diverse grejer. Bästa köpet på resan var nog hink- och spadset som vi lekte med i både pool och hav alla dagar.

IMG_2283 IMG_2285

Här kastade Idun sand och vatten på mig med spaden hehe….

IMG_2296IMG_2302IMG_2303

Puss min älskling som klarade första solsemestern med bravur

 


Kommentarer


 1. Annika 28 juni, 2017 on 15:57 Svara

  Vi funderar på att boka en sommarresa med barnen och väljer mellan Rhodos och Kreta. Hade ni all inclusive? Rekommenderas det? Vad kostar det annars att äta ute – på ett ungefär? Konstig fråga kanske, men får man spola ner toapapper på Rhodos? Det får man inte på Kreta.

  • Evelina 28 juni, 2017 on 18:17 Svara

   Japp all inclusive. Men man kan ha kitchen inclusive tror jag det heter, där mkt men inte allt ingår. Men BÄSTA buffén jag haft alltså ?
   Vi åt bara ute en gång då köpte vi två pizzor, en ceasarsallad, två Cola och en öl. Kostade typ 350 kr tror jag så inte speciellt billigt men så var det fin restaurang inne i Rhodos gamla stad också. Är säkert billigare på vissa ställen. Japp, spolade ner toapapper ? visste jag inte om Kreta!

   • Annika 28 juni, 2017 on 20:14 Svara

    Tack för dina svar… 🙂

    Längesen Kreta besöktes, men då var det iaf så. Läskigt att lägga pappret i en papperskorg bredvid. Haha, känslig näsa 😉

    Ska grunna lite så får vi se vad det blir!

  • Maja S 28 juni, 2017 on 20:41 Svara

   Greklands avloppsrör är inte de bästa.
   Tror att det är så överlag att man inte ska spola ner pappret i toan.

   Vi har också bott på det hotellet för ett antal år sen. Kanonställe för barnfamiljer

   • Evelina 28 juni, 2017 on 22:37 Svara

    Kanske beror på var man bor, alltså vilket hotell? Detta är ju en väldigt stor anläggning så kanske de satsat på att fixa avlopp etc? ☺️

 2. Hanna 28 juni, 2017 on 17:49 Svara

  Skulle varmt rekommendera Sunwing Sandy Bay på Cypern. Ett strå vassare än Rhodos ?

  • Evelina 28 juni, 2017 on 18:15 Svara

   Ska jag komma ihåg, tack för tips! ☺️?

 3. Stugan på fjället 28 juni, 2017 on 19:39 Svara

  Ser härligt ut! Är också sugen på att resa med barnen, tack för bra tips!

 4. Ida 29 juni, 2017 on 10:24 Svara

  Vilket hus bodde ni i? Såg att man kunde välja mellan olika alternativ, vilket skulle du rekommendera med barn i åldrarna 0, 7, 9?

  • Evelina 29 juni, 2017 on 10:26 Svara

   Vi bodde i Helios, markplan. Tror det är det bästa med barn i så spridda åldrar 🙂 Lägenheter med ”egen” trädgård så de kan springa ut och in som de vill. Finns finare lägenheter med egen pool, men det tror jag är bortkastat när barnen ändå vill vara i poolerna med rutschkanor och andra barn. Frågade Elion om han hade velat bo där istället och han sa iaf att han ville vara i hotellets gemensamma pooler med alla andra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna